Derbi kola na Voždovcu! Evo kako do karata! (FOTO)
Foto: Fonet/aleksandar Koković

superliga, 19. kolo

Derbi kola na Voždovcu! Evo kako do karata! (FOTO)

Karte se neće prodavati na prodajnom mestu Tiketlajna u Tržnom centru stadion...

Objavljeno: 16:53h

Ulaznice za duel Voždovca i Partizana u Super ligi prodavaće se samo na dan utakmice na blagajni stadiona "Na krovu", čiji će kapacitet biti smanjen. Po preporuci MUP-a, kapacitet je smanjen na 1.500 mesta, a u prodaji će se naći 800 ulaznica. Po 350 karata namenjeno je navijačima obe ekipe, a one će se prodavati na biletarnici stadiona od 10 do 16 sati sutra, odnosno do početka utakmice.

Delije, ovo je najvažnije saopštenje Zvezde za vas za utakmicu protiv Kelna! I sumnjamo da će vam se svideti!

SKAUTIRAMO ORLOVE ZA MUNDIJAL: Vikend kada su Srbi vodili glavnu reč u Evropi! Golovi, asistencije i sve što rade najbolje... (VIDEO) Karte se neće prodavati na prodajnom mestu Tiketlajna u Tržnom centru stadion.

foto: Dado Đilas

Jedno lice može kupiti četiri ulaznice, a neophodno je da kod sebe ima lični dokument sa fotografijom. Sezonske karte za utakmicu Voždovac – Partizan će takođe važiti. Deca do sedam godina mogu da uđu na Stadion jedino uz prisustvo roditelja, a deca od sedam do 16 godina moraju kupiti kartu samo uz prisustvo punoletnog lica. Voždovac je naveo da su sve tribine stadiona pokrivene i da su svi gledaoci zaštićeni od kiše, a pozvao je sve posetioceda "svojim ponašanjem pokažu nivo svesti i odgovornosti, kako bi ovaj događaj protekao u sportskom ambijentu.

MI TO SEBI NE MOŽEMO DA PRIUŠTIMO: Iliev progovorio o Sumi i dao odgovor na pitanje o njemu koje interesuje sve!

BONUS VIDEO: Reakcija Delija u Areni posle prečke Rodića

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.