Zvala ga Zvezda, zvao i Partizan, a sada je konačno prelomio: Povratkom u Srbiju ostvarujem dečački san! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

TO BI BILO TO...

Zvala ga Zvezda, zvao i Partizan, a sada je konačno prelomio: Povratkom u Srbiju ostvarujem dečački san! (FOTO)

Veoma, veoma lepe vesti za jedan tabor sa Topčiderskog brda

Objavljeno:

Fudbaler Rozenborga Milan Jevtović izjavio je da je veoma zadovoljan u Norveškoj, gde je osvojio titulu i Superkup, ali da je veoma blizu povratka u srpski fudbal.

Najgori mogući užas za bivšeg igrača Zvezde: Pretrpeo stravični prelom noge i to samo 3 dana nakon što je bio odabran u tim kola Lige Evrope! (VIDEO)

- Crvena Zvezda i Partizan me žele u svojim redovima. Iskreno bliži sam Zvezdi jer navijam za nju, ostvario bih dečački san i zaigrao sa kumom Brankom Jovičičhem - rekao je Jevtović za GZS.

foto: Saša Pavlić Koky

Ovaj 24-godišnji krilni fudbaler ponikao je u Pranjanima pored Gornjeg Milanovca, na profesionalnu scenu stupio je u dresu Borca iz Čačka, a potom je kao internacionalac nastupao za LASK iz Linca, Bodo Glimt i Antaliju.

Predsednik Čuke napustio meč sa Zvezdom u 60. minutu: Nema potrebe više da dolazim na stadion, dovoljno je bilo i ovo! (VIDEO)

- Imao sam priliku da igram i treniram sa zvezdama kao što su Samjuel Eto ili Niklas Bendtner i zaista su veliki ljudi i sportisti od kojih može mnogo da se nauči. Ipak, najveća podrška su mi supruga i sinovi - poručio je Jevtović.

BONUS VIDEO: Slavlje Grobara posle pogotka Ožegovića na meču sa Jang Bojsom

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.