Suarez odmenio Mesija i doneo Barsi pobedu! Realu nije pomogao igrač više! (VIDEO)

PRIMERA 6. KOLO

Suarez odmenio Mesija i doneo Barsi pobedu! Realu nije pomogao igrač više! (VIDEO)

Kataloncima je pobedu pokvarila vest iz bolnice o njihovom najboljem igraču. Madriđani neočekivano loši
Objavljeno: 00:16h

Kolo sreće se okrenulo u Španiji za 180 stepeni u odnosu na prethodno kolo Primere! Sada je Barselona trijufmovala, a Real je neočekivano kiksnuo. Katalonski klub je uspeo da savlada Las Palmas, ali čini se da pobeda nije nikoga zanimala i da su svi sa nestrpljenjem iščekivali vesti o Leu Mesiju koji je zbog povrede izašao već u 10. minutu utakmice. Na kraju, informacije iz bolnice su bile loše, tako da je Enrikeovim momcima presela pobeda.

U odsustvu najboljeg igrača tima, tu ulogu je preuzeo fenomenalni Luis Suarez koji je već sa dva gola rešio pitanje pobednika. U nastavku je Nejmar promašio jedanaesterac, ali se to nije osvetilo Barsi, iako je Viera u 88. minut smanjio na 2:1. Malaga je uspela da odoli Realu u Madridu i to je najveće iznenađenje. "Kraljevski klub" je čak imao i igrača više, posle isključenja Amrabata zbog namernog udaranja Marsela, ali Ronaldo i kompanija nisu uspeli da zatresu mrežu gostiju.
Fudbaler Malage MMA potezom nokautirao Realovog Marsela! (VIDEO) Primera 6. kolo: Petak Valensija - Granada 1:0 (Mustafi 26) Subota Barselona - Las Palmas 2:1 (Suarez 25, 54 - Viera 88) Real Madrid - Malaga 0:0 Sevilja - Rajo Valjekano 3:2 (Gameiro 23, N'Zonzi 45+1, Konopljanka 86 - Bebe 51, Gera 68) Viljareal - Atletiko Madrid 1:0 (Baptistao 14) Eibar - Selta 1:1 (Baston 3 - Aspas 76) Nedelja Hihon - Betis 12.00 Deportivo - Espanjol 16.00 Hetafe - Levante 18.15 Real Sosijedad - Atletik Bilbao 20.30
flashscore.com
(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.