DAN REMIJA U ITALIJI! Napoli ne prepušta čelo Interu, VAR u 93. minutu oteo plen Laciju! Juve rutinski sa Krotoneom! (VIDEO)
Foto: EPA/Lancia

Serija a, 14. kolo

DAN REMIJA U ITALIJI! Napoli ne prepušta čelo Interu, VAR u 93. minutu oteo plen Laciju! Juve rutinski sa Krotoneom! (VIDEO)

Napoli je ostvario 12. prvenstvenu pobedu, prvi je na tabeli sa 38 bodova i ima dva više od Intera. Te dve ekipe su jedine neporažene u Seriji A ove sezone

Objavljeno:

Fudbaleri Napolija pobedili su danas na gostujućem terenu Udineze sa 1:0, u utakmici 14. kola italijanskog prvenstva i vratili se na prvo mesto na tabeli. Jedini gol postigao je Žoržinjo u 33. minutu. On je nekoliko trenutaka pre toga izveo penal, golman Udinezea je odbranio, ali se lopta vratila do fudbalera Napolija koji je poslao u mrežu.

Napoli je ostvario 12. prvenstvenu pobedu, prvi je na tabeli sa 38 bodova i ima dva više od Intera. Te dve ekipe su jedine neporažene u Seriji A ove sezone.

Udineze je pretrpeo deveti poraz, a drugi uzastopni i zauzima 14. mesto na tabeli sa 12 bodova.

Đenova i Roma odigrali su nerešeno 1:1. Roma je povela u 59. minutu golom Stefana El Šaravija, a bod domaćima doneo je Đanluka Lapadula u 70. minutu.

To je prvi ovosezonski remi Rome, koja zauzima četvrto mesto na tabeli sa 31 bodom. Đenova je 17. na tabeli sa 10 bodova, koliko ima i Spal koji se nalazi u zoni ispadanja.

Milan i Torino odigrali su na San Siru nerešeno 0:0. Milan je poslednje dve utakmice bez pobede i sedmi je na tabeli sa 20 bodova. Ekipa Siniše Mihajlovića je i treću uzastopnu utakmicu završila nerešeno i zauzima 10. mesto na tabeli sa 19 bodova.

U četvrtom meču dana, Lacio i Fiorentina su takođe odigrali remi rezultatom 1:1. Bjankoćelesti su poveli golom Stefana de Vraja na početku meča, da bi Kuma Babakar svojim pogotkom sa bele tačke u 93. minutu doneo nerešen ishod. Inače, penal je sviran posle asistencije VAR (video assistent referee).

U poslednjem meču dana, Juventus je sa 3:0 slavio nad Krotoneom, a ono što je obeležilo taj meč bio je prvi pogodak Matee de Šilja u karijeri kada je Serija A u pitanju. Podsetimo, pre Stare dame, nastupao je za Milan.

Ostale pogotke postigli su Mario Mandžukić i Medi Benatija.

Serija A, 14 kolo:

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Subota

Bolonja - Sampdorija 3:0 Kjevo - Spal 2:1

Sasuolo - Verona 0:2

Kaljari - Inter 1:3

Nedelja

Milan - Torino 0:0

Đenoa - Roma 1:1

Udineze - Napoli 0:1

Lacio - Fjorentina 1:1

Juventus - Krotone 3:0

Ponedeljak

20.45: Atalanta - Benevento

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.