Tadić - gol i asistencija! Everton tone i tone! Arsenal u nadoknadi do trijumfa! Siti jedanaest u nizu! (FOTO) (VIDEO)
Foto: AP

PREMIJER LIGA, 13. KOLO

Tadić - gol i asistencija! Everton tone i tone! Arsenal u nadoknadi do trijumfa! Siti jedanaest u nizu! (FOTO) (VIDEO)

Ovo je tek drugi pogodak Dušana Tadića ove sezone u Premijer ligi, i tek prvi još od drugog kola kada je pogodio mrežu Vest Hema...

Objavljeno: 22:54h

Fudbaleri Sautemptona pobedili su na svom stadionu ekipu Evertona rezultatom 4:1 u 13. kolu Premijer lige. Glavni igrač u pobedi Sautemptona bio je naš Dušan Tadić koji je upisao gol i asistenciju.

Nejmar će baš da se smori kada čuje šta je Mesi imao da kaže o njegovom odlasku iz Barse! (FOTO)

Brazilska magija Vilijana pogasila svetla na Enfildu, a Salah je bio tako blizu svoje osvete! (VIDEO)

Već u 18. minutu srpski reprezentativac se odlično snašao u šesnaestercu, izdržao je duel na leđima, a potom u stilu vrhunskih napadača samo ćušnuo loptu pored golmana Pikforda.

Inače, ovo je tek drugi pogodak Dušana Tadića ove sezone u Premijer ligi, i tek prvi još od drugog kola kada je pogodio mrežu Vest Hema. Međutim, Everton je uspeo da uzvrati preko Gilfija Sigurdsona. Islanđanin je u finišu prvog poluvremena postigao spektakularan pogodak, jer je lopta pre nego što je završila iza Forstera, pogodila tri puta okvir gola - prečku, stativu, pa opet prečku i onda je upala u gol.

U drugom poluvremenu, Sautempton je samleo ekipu Evertona, a sada je na scenu stupio Čarli Ostin. On je u 52. minutu iskoristio Bertranov centaršut i glavom pogodio za 2:1, da bi već u 58. posle Tadićevog teledirigovanog proigravanja sa boka, opet glavom povisio na 3:1. Konačan rezultat postavio je Dejvis u samom finišu meča, pa je Sautempton sada skočio na desetu poziciju na tabeli sa 16 bodova, dok je Everton tek 16. sa četiri manje.

foto: Reuters

Arsenal je pobedio Barnli golom iz penala!

Aleksis Sančez, u 92. minutu, postigao jedini gol na utakmici - 1:0 u 13. kolu Premijer lige.

foto: Reuters

Mančester siti je savladao Hadersfild u gostima rezultatom 1:2.

Iako su gubili na poluvremenu, 'Građani' su uspeli da preokrenu retzltat u svoju korist u nastavku i da odnesu ceo plen iz Jorkšira. 'Terijeri' su poveli u nadoknadi prvog poluvremena bez da su uputili ijedan šut u okvir protivničkog gola!

Posle centaršuta iz kornera sa desne strane jedan igrač domaćih je bio najviši u skoku, trznuo glavom, lopta je na putu ka golu pogodila Nikolasa Otamendija u glavu, promenila pravac i završila u mreži - 1:0 Međutim, samo što je počelo drugo poluvreme Siti je izjednačio. Rahim Sterling je oboren u protivničkom šesnaestercu, sudija Poson je pokazao na 'belu tačku', a Serhio Aguero sa 'kreča' doneo izjednačenje.

Kun je pet minuta kasnije mogao da preokrene rezultat, nedugo potom je Sane pogodio prečku, Hadersfild je odolevao napadima gostiju do 84. minuta kada Siti uspeva da "umulja" gol kojim dolazi do vođstva. Lesl je ušao u šut Agueru, a lopta se odbila do Sterlingove butine i "otidnula" u gol. Minut pre kraja regularnog toka utakmice Aron Moj je iz slobodnjaka pokušao da donese bod 'Terijerima', bio je za malo neprecizan pa je ostalo 1:2.

Premijer liga, 13 kolo:

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Petak

Vest Hem - Lester 1:1

Subota

Kristal Palas - Stouk 2:1 Mančester Junajted - Brajton 1:0 Njukasl - Votford 0:3 Svonsi - Bornmut 0:0 Totenhem - Vest Brom 1:1 Liverpul - Čelsi 1:1

Nedelja

Sautempton - Everton 4:1

Barnli - Arsenal 0:1

Hadersfild - Mančester Siti 1:2

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.