Donald u razgovoru za sajt Ajaksa pričao u superlativima o Beogradu! A tek za Pantelu šta je rekao... (VIDEO)
Foto: Profimedia, Dado Đilas

zanimljiv razgovor

Donald u razgovoru za sajt Ajaksa pričao u superlativima o Beogradu! A tek za Pantelu šta je rekao... (VIDEO)

- Prilično mi dobro ide. Ovo mi je treća sezona u Zvezdi, trenutno vodimo na tabeli, drugi smo u našoj grupi u Ligi Evrope i kapiten sam

Objavljeno: 12:57h

Mičel Donald je pričao za zvanični sajt Ajaksa o Zvezdi, Beogradu, ali se dotakao i nekadašnjeg saigrača iz redova kopljanika Marka Pantelića.

Holanđanin je nahvalio srpsku prestonicu i rekao je da nema na šta da se žali...

Predvodio Delije u Londonu! Žrtva mafijaške likvidacije u Novom Sadu pravila feštu posle meča Arsenala i Zvezde! (VIDEO)

- Prilično mi dobro ide. Ovo mi je treća sezona u Zvezdi, trenutno vodimo na tabeli, drugi smo u našoj grupi u Ligi Evrope i kapiten sam, pa ne bih da se žalim. Beograd je veoma lep grad. Za decu je zabavan, stvarno je u pitanju grad sa mnogo mogućnosti. Imam dve ćerke, imaju tri, odnosno jednu godinu. Njihovi dolasci na svet su najlepše što mi se desilo. One su, stvarno, moje princeze - rekao je Mič.

Maradona je u paklu: El Pibe tužio ROĐENE ĆERKE! (FOTO)

Rekao je i da se nekoliko puta video sa Pantelićem...

- Video sam ga nekoliko puta. Seli smo na piće, popričali... Naravno, Ajaks uvek nekako uspe da 'upadne' u tu priču. On je pravi džentlmlen, da znate! A i navijači ga obožavaju. U Beogradu vam tako stoje stvari, jednom heroj - uvek heroj. To je sa njim, svakako, slučaj - rekao je Donald.

Koliko ZAPRAVO VREDI Ričmond Boaći? Ako je ovo istina... (FOTO)

Pričao je kapiten Zvezde i o svom matičnom klubu.

- Bio sam fudbaler Ajaksa, to nikada ne može da se promeni. Debitovao sam kod Henka ten Katea. Sećam se prvog gola, ugovora... Sećam se mnogih divnih momenata sa klubovom. Najviše debija protiv Verdera, 14. februara 2007. A godinu dana i po kasnije 2008. pokidao sam ukrštene ligamente u meču protiv Intera, na amsterdamskom turniru. Čak je i dokumentarac napravljen o tome na "Ajaks TV"-u, kako bi drugi igrači mogli iz mog primera da uče o dugoj rehabilitaciji, o tome kako sam ja izašao na kraj sa tim problemom, kako sam se vratio...

- A bio je to veoma težak period. Sedeo sam u teretani svakog dana, a primetio kako mi je snaga iz noge potpuno nestala. Ali, negativne misle vas neće nigde odvesti. Hteo sam da unesem pozitivan stav u sve to. Uostalom, to je deo mog karaktera. Vratio sam se psihički jači. Godinu dana kasnije sam, baš na amsterdamskom turniru, dao gol Benfici. Hteo sam da budem važan najboljem klubu Holandije.

- Ali... Usledile su pozajmica Viljemu Drugom, pa prelazak u Rodu. U Rodi je prva sezona bila dobra, ali naredne dve smo se borili za opstanak. A ja se na to nikada nisam navikao. Pa, u Ajaksu smo uvek imali posed lopte 60% vremena. Ipak, uvek sam išao uzdignutog čela. Roda jeste bila prijatan klub, živeo sam i u Belgiji, ali Ajaks je Ajaks. Ja sam ipak rođen i odrastao u Amsterdamu - rekao je Mič.

BONUS VIDEO: Izjava Vladimira Štimca tokom meča Srbija - Austrija

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.