Koliko ZAPRAVO VREDI Ričmond Boaći? Ako je ovo istina... (FOTO)
Foto: Fonet

nije malo

Koliko ZAPRAVO VREDI Ričmond Boaći? Ako je ovo istina... (FOTO)

Bliži se januarski prelazni rok...

Objavljeno:

Ričmond Boaći je dovođen u vezu sa velikim brojem klubova (da ne navodimo imena, i ptice na grani ih znaju) i realni su izgledi da će se od Zvezde oprostiti već u januaru, uz određeno obeštećenje, koje je još jedna tema oko koje se licitira mesecima.

Maradona je u paklu: El Pibe tužio ROĐENE ĆERKE! (FOTO)

Čovek koji je svakako dobro upoznat sa dešavanjima na transfer pijaci jeste Zoran Stojadinović, menadžer i nekadašnji funkcioner crveno-belih.

On je u razgovoru za "Blic" izneo svoje mišljenje o njegovoj ceni...

foto: AP

- Ne vidim razlog da u najskorije vreme transferi ne probiju granicu od 10 miliona evra koju je kao neku nedodiirljivu lestvicu na ovim prostorima postavio Zdravko Mamić. Nije on u tome uspeo zato što je mnogo pametan, već zato što je Dinamo godinama unazad redovni učesnik evrokupova. Bliži se januarski prelazni rok, a trenutno je najaktuelniji Boaći. Uveren sam da on neće otići iz Zvezde bez obeštećenja od sedam, osam miliona evra. I ponoviću, očekujem da na leto transferi igrača iz naših timova dostignu cifru od 10 miliona evra, a možde je čak i premaše - rekao je Stojadinović.

DOBRODOŠLI U LUDNICU! Transfer pijaca u Zvezdi je otvorena! A CENA JE 550.000 EVRA! (FOTO)

Kompletan razgovor sa Stojadinovićem u kojem je govorio o brojnim aktuelnostima vezanim za srpski fudbal pročitajte na portalu "Blic".

BONUS VIDEO: Izjava Vladimira Štimca tokom meča Srbija - Austrija

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.