Boaći konačno progovorio o transferu u Čelsi! Otkrio je i kakav specijalan odnos ima sa Konteom! (FOTO)
Foto: AP, Fonet, Espreso ilustracija

da li ste ovo znali

Boaći konačno progovorio o transferu u Čelsi! Otkrio je i kakav specijalan odnos ima sa Konteom! (FOTO)

- Konte me je hteo i doveo me je u Juventus

Objavljeno: 20:05h

Ričmond Boaći odigrao je ove godine za Zvezdu 43 utakmice, postigao 33 gola i pokazao se kao pun pogodak. Dok odmiče jesenji deo sezone i dok se bliži prelazni rok, reprezentativac Gane ne beži od priče o mogućnosti da u januaru napusti crveno-bele, a vesti o interesovanju inostranih klubova dolaze iz Španije, Belgije... Španski list "AS" tako je početkom oktobra objavio da je Boaći želja Čelsija i Antonija Kontea, sa kim je napadač Zvezde već sarađivao u Juventusu. U razgovoru za "Tutomerkato", Boaći kaže da i do njega stižu glasine, ali da nisu tačne sve dok ne postanu konkretne.

foto: Reuters

- Mnogo je tračeva. Dok ne potpišete ugovor ništa nije tačno. Konte me je hteo i doveo me je u Juventus iz Sasuala. Za mene je on primer velikog trenera i zauvek ću mu biti zahvalan - rekao je Boaći.

IZBACITE IH IZ EVROPE! Hrvati ZAHTEVAJU da se Partizan i Zvezda ELIMINIŠU zbog skandiranja Ratku Mladiću!

Napadač Zvezde otkrio je da je imao odličan odnos sa Italijanom. - Pamtim period kada sam bio pozajmljen Elčeu, jer za mene nije bilo mesta u ekipi. Pozvao me je da me podrži i rekao mi je da ne zaboravim da imam kvalitet. Za momka od 19 godina to je velika satisfakcija... Ako me opet bude želeo, biću presrećan - poruka je Zvezdinog centarfora.

foto: Fonet

BONUS VIDEO: Transparent Grobara na mecu sa Jang Bojsom posvecen Ratku Mladicu

(Espreso.co.rs/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.