VELIKO SRCE MALE JOVANE: Savladala rak, a sada na najlepši način pomaže deci oboleloj od iste strašne bolesti!
Foto: Nebojša Mandić

uvek sa decom!

VELIKO SRCE MALE JOVANE: Savladala rak, a sada na najlepši način pomaže deci oboleloj od iste strašne bolesti!

Aukcija će biti organizovana u nedelju , 26. novembra na međunarodnom sajmu sporta u hali 1A ,Beogradskog sajma, konferencijska sala sa početkom u 14 i 30 časova.

Objavljeno:

Udruženje „UVEK SA DECOM“uz podršku partnera: Sportskog saveza Srbije i Beoexpo organizuje humanitarnu aukciju dresova i sportske opreme koja ima za cilj prikupljanje sredstva za kupovinu stana za projekat „Roditeljski kutak“

Aukcija će biti organizovana u nedelju, 26. novembra na međunarodnom sajmu sporta u hali 1A ,Beogradskog sajma, konferencijska sala sa početkom u 14 i 30 časova.

Jovana Leposavić, golman ženskog fudbalskog kluba Crvena Zvezda, izlečena devojčica,koja je svojim dosadašnjim radom aktivno učestvovala u humanitarnim akcijama našeg udruženja,ovoga puta je odlučila da pokloni kolekciju dresova sportske opreme, koja čini najveći deo kolekcije eksponata za aukciju i tim gestom je pokazala koliko želi da pomogne svojim drugarima koji se i dalje bore sa opakom bolešću.

Sav prihod od aukcije je namenjen projektu »Roditeljski kutak« kojem su se već pridružili brojni pojedinci i mnoge kompanije. Ukoliko odlučite da učestvujete u aukciji dresova i sportske opreme , molimo Vas da prijavite svoje prisustvo najkasnije do 25.11.2017. do 18 časova na naš mail:sadecom@sbb.rs ili putem telefona: 066116377

Kolekcija sadrži 28 eksponata : AK Crvena zvezda -Muški dres , AK Crvena Zvezda -Ženski dres, FK Čukarički - dres podmladak, Blekburn - navijački dres, Kopačke sa potpisom Jovane Leposavić, ŽFK Albi Francuska -Milica Mijatović-dres, FK Javor Ivanjica - dres, ŽFK Crvena zvezdra - Jovana Leposavić dres sa potpisima, Kopačke replika iz pedesetih- Jovana Leposavić, FK Vojvodina – dres kluba- sezona 2010-2011, FK Borac Čačak – dres kluba, FK Čukarički - Nikola Janković – dres, FK Crvena Zvezda - Mihailo Ristić, Lopta FK Partizan sa potpisima 2016-2017, FC Pohang -Zoran Rendulić, FK Jagodina , Dragan Stojkov - dres sa potpisima igrača tima, FK Napredak Kruševac - sa potpisima igrača, ŽFK Spartak Subotica -Marija Ilić –Pujol- potpisan sa igračicama, FK Mladost Lučani -Nenad Gavrić sa potpisima, FK Partizan - Saša Ilić sa potpisom, FC Zenit -Vukašin Jovanović – sa potpisom, FC Makabi Tel- Aviv - Predrga Rajković sa potpisima, reprezentacija Srbije-odbojka Aleksandar Atanasijević 2017, Reprezentacija Srbije-odbojka, Milena Rašić sa potpisom –sa Evropskog prvenstva, Košarkaška reprezentacija SRJ -Željko Rebrača, FC Mančester Junajted - Nemanja Vidić, FK Partizan sezona 84-85 Dragan Mance, reprezentacija Srbije košarka - Bogdan Bogdanović.

Detaljne informacije o kolekciji eksponata možete videti na sajtu i fejsbuku udruženja.www.sadecom.org.rs

Sa misijom da deca obolela od raka imaju najbolju negu i pažnju, kao i da se pruži podrška njihovim porodicama 1991. godine osnovano je udruženje „Uvek sa decom“.

"Udruženje „UVEK SA DECOM“ već godinama obavlja plemenitu i humanu misiju za poboljšanje uslova i mogućnosti lečenja dece obole od raka, pri čemu pomaže i roditeljima da istraju na mukotrpnom putu ozdravljenja njihove dece.

Iako je ukupan broj dece obolele od raka samo delić broja obolelih kod odraslih, ovakve bolesti su kao uzrok smrtnosti dece na drugom mestu – odmah posle nesrećnih slučajeva. Stoga je bitno da naša deca dobiju svu potrebnu pažnju i negu da bi njihove šanse za izlečenje bile što veće.

U ime naše dece i njihovih roditelja želimo da i u Vama raste pozitivna misao koja je bila naša pokretačka snaga prilikom osnivanja Udruženja, želimo da zajedno ne tugujemo nad sudbinom dece obolele od raka već da im pomognemo!"

BONUS VIDEO: Slavlje Grobara posle pogotka Ožegovića na meču sa Jang Bojsom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.