SAMO U BRAZILU: Robinjo će izbeći kaznu od devet godina zatvora zbog silovanja!? (FOTO)
Foto: AP

Pravda ponekad zaista razočara

SAMO U BRAZILU: Robinjo će izbeći kaznu od devet godina zatvora zbog silovanja!? (FOTO)

Njegovi advokati su već najavili žačbe višim instancama, ali i da one budu odbijene i dalje postoji mogućnost da legendarni napadač izbegne odlazak iza rešetaka

Objavljeno:

Italijanski sud je presudio slavnom brazilskom fudbaleru, Robinju, i osudio ga na 9 godina zatvora za učešće u silovanju jedne devojke u diskoteci u Milanu.

ŠOK! Legenda brazilskog fudbala osuđena na 9 godina zatvora zbog jezivog zločina! (FOTO)

Mnogi su bili šokirani vešću, ali i pitali se da li će Brazilac zaista otići u zatvor s obzirom na to da smo svedoci da se mnogo puta dogodilo da javne ličnosti iz bilo koje sfere života izbegavaju odlazak iza rešetaka bez obzira na zločin i krivično delo koje su počinili.

foto: AP

Tako nešto moglo bi da se dogodi i u slučaju čuvenog napadača, jer se već sada nagađa da će Brazil odbiti zahtev Italije za njegovim izručenjem, jer oni ne isporučuju svoje građane.

Jedini način da bude izručen je ako bude bio u nekoj trećoj zemlji, gde će biti automatski uhapšen po poternici koju će Italijani raspisati i onda biti deportovan na Apeninsko poluostrvo.

foto: AP

Zato će Brazilac morati da bude oprezan, jasno je da neće smeti da kroči u Evropu, dok bi mogao da putuje u druge zemlje Južne Amerike samo ako bude dobio garancije da neće biti uhapšen i deportovan.

Pre svega toga će više instance u Italiji morati da potvrde presudu, a njegovi advokati su već najavili da će podneti žalbe s obzirom na to da se njihov klijent izjasnio nevinim u ovom slučaju.

Robinjo trenutno nastupa za Atletiko Mineiro u domovini, ali se već priča da će sa njim biti raskinut ugovor zbog najnovijih dešavanja.

BONUS VIDEO: Slavlje igrača Partizana i Grobara posle pobede nad Jang Bojsom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.