'Seljačka ekipa' koštala Damijana le Taleka! Kažnjena i Zvezda! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

PAPRENO

'Seljačka ekipa' koštala Damijana le Taleka! Kažnjena i Zvezda! (FOTO) (VIDEO)

Superliga je pošteno napunila kasu...

Objavljeno:

Štoper Crvene zvezde Damijan le Talek moraće da plati 80.000 dinara, jer je u sredstvima javnog informisanja davao neprimerene izjave, nazvavši tim Mladosti iz Lučana - "seljačkim"..

Kasa crveno-belih olakšana je za 100.000 dinara. Reč je o objedinjenoj kazni, za navijačku pirotehniku u duelima sa Zemunom, Spartakom i niškim Radničkim.

foto: Fonet

Disciplinska komisija FSS suspendovala je Lazara Jovanovića, prvotimca Borca, zbog isključenja na meču sa Spartakom. Užičaninu će konačna kazna biti određena na narednoj sednici, ali trener Čačana, Igor Spasić, neće moći da računa danas na njega u današnjem meču sa Voždovcem.

Meč pauze očekuje Amera Dupovca, takođe, isključenog u duelu na severu Bačke. Disciplinci su od predstavnika Borca zatražili izjašnjenje po više tačaka burnog meča u Subotici.

Transparent sa imenom i prezimenom Ratka Mladića je ipak viđen sinoć u Ligi Evrope! Ali to nisu uradile ni Delije, ni Grobari! (FOTO) (VIDEO)

Čačanin Miroljub Kostić odslužio je kaznu, od jednog meča, posle isključenja u kup susretu sa Crvenom zvezdom.

Ofanzivni vezista Rada, Srđan Ajković, pauzireće sutra, u duelu sa Mladošću. Suspendovan je posle isključenja na stadionu Crvene zvezde.

Na istom meču, navijači domaćina preterali su sa pirotehnikom, pa će iz kluba morati da se izjasne po zahtevu disciplinaca.

Na udaru Disciplinske komisije FSS ponovo se našao Nenad Milovanović. Trener Mladosti iz Lučana, bilo šta da uradi, očigledno, mora da bude kažnjen.

foto: Fonet/aleksandar Koković

Ovog puta je preterao sa protestima upućenim čuvenom sudiji, sa FIFA znakom, Bojanu Nikoliću i platiće 50.000 dinara, posle isključenja na meču Mladosti i Radničkog. Lučanski klub moraće da izdvoji istu svotu novca, zbog šest žutih kartona na tom susretu.

Olakšane su i kase Zemuna (65.000 dinara), Mačve (60.000) i Borca (50.000), po istom osnovu.

(Espreso.co.rs/Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.