OVO NE MOŽE DA SE ZAUSTAVI, RED JE DA SE PROSLAVI! Đukić u euforiji posle prvog proleća u Evropi od 2005! (FOTO) (VIDEO)
Foto: News1

SJAJNO VEČE

OVO NE MOŽE DA SE ZAUSTAVI, RED JE DA SE PROSLAVI! Đukić u euforiji posle prvog proleća u Evropi od 2005! (FOTO) (VIDEO)

Ovi momci su jedna velika grupa, odlična grupa i mislim da nemaju plafon i da mogu više. Ponosan sam na njih, zaista je predivno sa njima raditi

Objavljeno:

Miroslav Đukić je sijao od zadovoljstva posle velike pobede, i čestitao svakom pojedincu, od igrača do publike na tribinama.

Delirijum ispred JUŽNE TRIBINE! Kapiten vodio navijanje sa šipke, stanje transa posle velike pobede na Jang Bojsom! (VIDEO)

MALI LAV! Istopićete se kada vidite šta je rekao sin Vladimira Stojkovića posle velike pobede Partizana! (VIDEO) - Na prvom mestu čestitam ekipi na vrhunskoj borbenosti, na karakteru. Odigrali su vrhunsku utakmicu, bili su pravi heroji ove večeri. Čestitam publici, bodrili su nas sve vreme, a svi zajedno smo uspeli da ostvarimo jedan veliki uspeh i da se plasiramo dalje. Zaista jedan veliki uspeh - rekao je Đukić

Partizan je pobedio 2:1 i tako kolo pre kraja obezbedio prolazak u drugu fazu takmičenja. Ali, crno-beli ne žele tu da se zaustave. - Partizan ne može da se zaustavi, uvek ima maksimalne ambicije. Ovi momci su željni uspeha i željni rada. Skenderbeg je pobedio i ispostavilo se da je ovo bila zaista vrhunska grupa. Evo, Jang bojs ima sedam bodova prednosti u svojoj ligi u odnosu na Bazel, koji je juče dobio Mančester junajted - rekao je Đukić.

foto: Filip Plavčić

Partizan pobedom u Kijevu može i do prvog mesta. - Svakako da ćemo tamo ići na pobedu, nećemo ići na izlet, Partizan uvek mora da ide na pobedu, to je u krvnoj slici Partizana - kaže trener. Koliko je bilo teško večeras bez Tošića? - Mi smo pokazali da smo ekipa. Kada nema Tošketa pojavi se neko drugi, neki Mare, kad nema Tavambe dođe neko treći. Ovi momci su jedna velika grupa, odlična grupa i mislim da nemaju plafon i da mogu više. Ponosan sam na njih, zaista je predivno sa njima raditi - rekao je Đukić.

foto: Filip Plavčić

Mnogi su ga otpisivali, često se sa tribina moglo čuti "Đukiću, odlazi", koliko vam je sada lakše i drago zbog ove pobede? - Ja sam na prvom mestu presrećan zbog mojih igrača i zbog mog Partizana. Sa ovim velikim uspehom sam kupio samo malo vremena da možemo mirno da radimo, da napredujemo. Ovde se stvaraju tolike tenzije da je zaista nemoguće raditi mirno. Mi hoćemo da pravimo igrače i da stvaramo. Mnogo je teško ovim momcima da igraju u ovakvim uslovima. Treba malo opustiti atmosferu, bio sam i u drugim velikim klubovima, ali pritisak koji je ovde je neverovatan. Mnogo je teško ovim momcima raditi. Pokazali su da kada igraju kao ekipa, oni nemaju ograničenja - rekao je Đukić i odmah nastavio:

foto: News1

- Mislim da treba raditi na tome da imamo mnogo više poverenja u naš fudbal, u našu ligu. Tu ima mnogo dobrih igrača i timova. Mnogo blatimo naše igrače, u nekim klubovima ima ljudi koji su poznatiji od igrača, a "treba da promovišemo igrače, da im podignemo samopouzdanje, da oni budu bitni - rekao je Đukić.

foto: Filip Plavčić

Vreme je za opuštanje, i malo slavlje posle ovog velikog uspeha... - Videćemo gde ćemo da slavimo. Igrači imaju slobodno do subote u 11, zaslužili su da proslave, ali za vikend nas čeka utakmica protiv Spartaka. U Partizanu nema mnogo opuštanja i treba se brzo prešaltavati - rekao je Đukić

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.