AJDE PO BUREK, A KAD SI VEĆ TAMO UZMI I JOGURT: Bivši miljenik Delija majstorijom u stilu Piksija doneo trofej klubu! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter/@FOXFootballLive

Jedva se zaustavio

AJDE PO BUREK, A KAD SI VEĆ TAMO UZMI I JOGURT: Bivši miljenik Delija majstorijom u stilu Piksija doneo trofej klubu! (VIDEO)

Imao je od koga da nauči ova "slanja po burek"

Objavljeno:

Nekada je bio miljenik Delija, a sada je postao ikona navijača Sidneja u dalekoj Australiji.

Bivši srpski reprezentativac Miloš Ninković proživljava "drugu mladost" u zemlji koala i kengura, a ove srede doneo je trofej Kupa svom Sidneju.

Njegova ekipa je slavila 2:1 protiv Adelejd junajteda posle produžetaka, a prvi pogodak je bio delo nekadašnjeg veziste Zvezde.

On je u 19. minutu dobio loptu u prostor, a onda majstorskim potezom u stilu Dragana Stojkovića Piksija "poslao po burek, ali i jogurt jednog defanzivca i potom matirao golmana.

Nakon toga je izjednačenje Adelejdu doneo Nikola Mileusnić u 67. minutu, a trofej Sidneju je doneo Bobo u 111. minutu utakmice.

Inače, meč je obeležio i nezapamćeni incident kada je igrač Adelejda Majkl Marone koji je nasrnuo i gurnuo na zemlju dečaka koji skuplja lopte i zbog toga dobio direktan crveni karton.

BONUS VIDEO: Aleksandar Đorđević povodom početka kvalifikacija za Mundobasket

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.