Đukić pred Jang Bojs zabezeknuo Grobare: Posle suspenzije Tošića, još jedna crna vest! Napadač Partizana mora na operaciju! (FOTO) (VIDEO)
Foto: News1

liga evrope

Đukić pred Jang Bojs zabezeknuo Grobare: Posle suspenzije Tošića, još jedna crna vest! Napadač Partizana mora na operaciju! (FOTO) (VIDEO)


Utakmica B grupe Lige Evrope između Partizana i Jang Bojsa igra se sutra od 21.05 na stadionu u Humskoj...

Objavljeno: 15:50h

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić,pred odlučujući duel sa Jang Bojsom, kaže da njegov tim neće kalkulisati i da ide na pobedu kojom bi dočekao proleće u Ligi Evrope.

Slaviša Jokanović saznao za tešku bolest, pa uputio emotivnu poruku! (FOTO)

NAJVEĆA FUDBALSKA PREVARA U ISTORIJI?! Kinez koji je kupio Milan je običan prevarant! Rosonerima preti izbacivanje iz Evrope!

- Svesni smo da igramo jednu od najvažnijih utakmica ove godine, za prolaz dalje i da prezimimo u Evropi. Nadamo se pravom fudbalskom ambijentu, igrači su motivisani i nećemo da kalkulišemo. Ne znamo da igramo drugačije nego na pobedu - rekao je Đukić na konferenciji za medije na stadionu Partizana.

foto: Reuters

Đukić je naglasio da će suspendovani Zoran Tošić mnogo nedostajati ekipi, kao i da mladog napadača Đorđa Jovanovića očekuje operacija i duža pauza zbog povrede.

- Tošićev izostanak moramo da nadomestimo, ko god ga zameni biće sa velikom dozom samopouzdanja. Nama je uvek na prvom mestu ekipa i blok. Dodatna motivacija nam nije potrebna, a igrače sam pokušao da opustim rečima da rade škole, ljudi idu na posao i život normalno teče. Tražio sam od njih samo da daju sve od sebe - rekao je Đukić

foto: News1

Kako je naglasio, crno-beli moraju da budu strpljivi i pametni, ali i da svedu greške na minimum.

- Ne smemo da pravimo velike greške, svaka se u Evropi plaća. Igraćemo našu igru, ofanzivno i sa posedom, nećemo menjati stil iako je Jang Bojs veoma kvalitetan tim

Novinare je zanimalo da prokomentariše svoje reči u najavi utakmice "Partizan je život, ostalo su sitnice" koje su izazvale veliku pompu u javnosti jer sličnu parolu imaju navijači Crvene zvezde.

- Pravimo od svega "Zadrugu" i "Velikog brata", nije bitna igra, nego ko je sa kim spavao, rekao ili uradio... Pre 20 godina imao sam mnogo prijatelja među novinarima, a danas nemam nijednog, jednostavno sam napravio distancu. Iz mene su nekad hteli da iznesu pozitivne vrednosti, a danas najlošije. Novinarstvo ide u smeru u kojem ne želim da učestvujem. Dolazim na konferenciju za medije zato što moram i jer mi je obaveza... Ne želim da budem deo cirkusa, da hoću išao bih u "Zadrugu - zaključio je trener Partizana.

foto: Saša Pavlić Koky

Kapiten Miroslav Vulićević obećao je da će ceo tim uraditi sve da ostvari pobedu.

- Moramo da budemo hladne glave, pokazali smo da znamo da igramo na rezultat, posebno u ovakvim utakmicama. Mnogo bi nam značilo ako bismo ostali u Evropi, to je naš cilj još pre početka sezone. U naletu smo i pozivam navijače da nam daju veliku podršku - rekao je Vulićević.

LUDNICA U ANDALUZIJI! Sevilja podsetila Liverpul na ono što je uradio Milanu 2005! Real je u osmini finala! (VIDEO)

Utakmica B grupe Lige Evrope između Partizana i Jang Bojsa igra se sutra od 21.05 na stadionu u Humskoj.

BONUS VIDEO: Aleksandar Đorđević povodom početka kvalifikacija za Mundobasket - 2

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.