Može sudija da pogreši jednom, dva, tri puta, ali da za minut pogreši PET puta na štetu jednog kluba?! Iz Čačka ne prestaju da bljuju vatru po arbitrima!
Foto: Print Screen Youtube

Novo saopštenje Borca

Može sudija da pogreši jednom, dva, tri puta, ali da za minut pogreši PET puta na štetu jednog kluba?! Iz Čačka ne prestaju da bljuju vatru po arbitrima!

Utakmica u Subotici mogla bi da uđe u istoriju, ali ne po kvalitetu, nego po cirkusu koji je viđen na terenu, odnosno svojevrsnom "bojkotu" Čačana...

Objavljeno:

Fudbalski klub Borac saopštio je da je oštećen na utakmici 17. kola Super lige Srbije protiv ekipe Spartaka ŽK i da je "namera koja je očigledno postojala" sprovedena u delo.

U saopštenju FK Borac, posle sinoćnje sednice Upravnog odbora, kaže se da ne mogu da pređu preko onoga što se dešavalo sinoć u Subotici.

- Sudija može da pogreši u 1. ili 15. ili 90. minutu, ali da u jednom nepunom minutu napravi pet grešaka na štetu našeg kluba isključuje svaku slučajnost. Namera je očigledno postojala i surovo je sprovedena u delo - navodi se u saopštenju.

ĐUKIĆ UBO GROBARE DIREKTNO U OKO: Neviđena ispala trenera Partizana, sloganom Delija zvao navijače na Jang Bojs! (VIDEO)

A ko će drugi, nego Crnogorci?! Na Cetinju imaju svoj princip postavljanja korner zastavica! (VIDEO)

- Iako odlično postavljen, što najbolje ilustruje TV snimak, sudija najpre ignoriše igranje rukom igrača domaćih, potom klasičan rvački zahvat i faul od istog igrača koji ulkazi u kazneni prostor i posle duela sa našim igračem pada i dobija novu nagradu - kazneni udarac, navodi se u saopštenju.

- Ni to nije bilo dovoljno pa posle protesta naših revoltiranih igrača bez oklevanja pokazuje dva direktna crvena kartona, čime nas ostavlja oslabljene ne samo u Subotici već i predstojećim mečevima - poručuju iz FK Borac.

Kreće lavina! Služba za borbu protiv organizovanog kriminala podnela krivičnu prijavu zbog transfera igrača u Partizan! (FOTO)

Revolt igrača na početku drugog poluvremena nije, kako neki zlobnici žele da prikažu, zbog teške finansijske situacije u klubu, već direktno protiv nepravdi kojima su izloženi na samom terenu.

- Nije nam jasno zbog čega se pojedini klubovi oglašavaju posle naših saopštenja u kojima nijedan od njih nije pomenut. Da li znaju nešto što mi ne znamo, pa žele da zaštite surove egzekutore fudbalske nepravde? Da li se sami osećaju prozvani? - pitaju u saopštenju.

Od Sudijske komisije očekuju da bude poštena i rigorozna.

Utakmica u Subotici mogla bi da uđe u istoriju, ali ne po kvalitetu, nego po cirkusu koji je viđen na terenu, odnosno svojevrsnom "bojkotu" Čačana, nakon što je u 43. minutu sudija Ilić dosudio penal za domaćine i isključio dvojicu igrača Borca - Lazara Jovanovića i Amea Dupovca.

Na startu drugog poluvremena igrači Borca su u znak protesta posedali na zemlju leđima okrenuti golu.

Posle desetak minuta kada su ustali i meč bio nastavljen, uglavnom su vršili opstrukciju igre i ispucavali loptu u aut, kad god su bili u mogućnosti, najviše golman Bajić koji je nekoliko puta ispucao loptu preko tribina.

PAŽNJA, PAŽNJA! Ćao, ja sam Zvezdin dečak zbog kojeg će evropski golmani tražiti zabranu prilaska! (FOTO) (VIDEO)

Spartak je u takvoj situaciji postigao još dva gola, preko kapitena Vladimira Torbice u 53. i Aleksandra Radovanovića u 86. minutu, takođe sa bele tacke.

BONUS VIDEO: Espreso simulacija žreba za Svetsko prvenstvo 2018

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.