OVO IZAZIVA GNEV I BES! Oštro saopštenje Borca iz Čačka posle skandaloznog ponašanja u Subotici! (VIDEO)
Foto: Printscreen/RTV

SRAMOTNA DEŠAVANJA U SRPSKOM FUDBALU

OVO IZAZIVA GNEV I BES! Oštro saopštenje Borca iz Čačka posle skandaloznog ponašanja u Subotici! (VIDEO)

- Kamere su sve zabeležile u Subotici, samo se nadamo da oni koji budu montirali taj materijal imaju bar malo više savesti od pomenutih aktera ovog meča. To zaista nije teško - napisali su između ostalog

Objavljeno:

Po okončanju utakmice Spartaka i Borca u Subotici, na zvaničnoj internet prezentaciji čačanskog kluba objavljen je ovakav tekst o meču, više u formi komentara, nego izveštaja, i to uz naslov "Ovo više nije slučajno!?":

POSLEDICE SKANDALA U SUBOTICI! Pozlilo treneru Borca! (VIDEO)

- Znamo da ko gubi ima pravo da se ljuti. Borac je ponovo izgubio, ali ono što se dešavalo na severu Srbije ne izaziva ljutnju, već gnev i bes. Očito je da iz utakmice u utakmicu specijalci u vidu fudbalskih arbitara odrađuju bez imalo savesti svoj posao. Naš tim je poražen od Spartaka uprkos vođstvu. Više od jednog poluvremena Borac je igrao sa dva igrača manje, a čovek koji obavlja posao fudbalskog sudije je dva puta upro prstom u belu tačku. Kamere su sve zabeležile u Subotici, samo se nadamo da oni koji budu montirali taj materijal imaju bar malo više savesti od pomenutih aktera ovog meča. To zaista nije teško. Za razliku od standardnog izveštaja sa utakmica Borca, slika iz Subotice sa početka drugog poluvremena govori više od reči... - navodi se na sajtu čačanskog Borca, poslednjeplasiranog na tabeli sa sedam bodova, koliko imaju i Bačka i Javor, dok je Spartak peti sa 22.

BONUS VIDEO: Koreografija Delija na meču protiv Rada

(Espreso.co.rs/Borac Čačak)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.