VITEŠKA IZJAVA POSLE MEČA: Krstajiću, zovi ovog golmana u reprezentaciju, jer šta je dečko odbranio, svaka mu čast! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Arenasport

SVAKA MU ČAST

VITEŠKA IZJAVA POSLE MEČA: Krstajiću, zovi ovog golmana u reprezentaciju, jer šta je dečko odbranio, svaka mu čast! (VIDEO)

- Što se tiče naše igre, ne bih komentarisao neke pojedinosti, ali 17. je kolo gde smo po mom mišljenju odigrali ponaljbolju utakmicu - istakao je Spasić

Objavljeno:

Krajnje interesantna utakmica odigrana je u Lučanima, kada su se sastali domaća Mladost i niški Radnički. Konačan rezultat bio je 2:2.

SKINUO JE PAUKA! U Lučanima je pao bizaran autogol koji će za milisekundu obići celu fudbalsku planetu! (VIDEO)

Posle meča, pomoćni trener Mladosti Goran Stanić je u izjavi za Arena Sport, impresioniran onim što je video, pohvalio i svoje igrače, ali najviše golmana protivničke ekipe niškog Radničkog Mladena Živkovića.

- Što se tiče naše igre, ne bih komentarisao neke pojedinosti, ali 17. je kolo gde smo po mom mišljenju odigrali ponaljbolju utakmicu. Stvarno momcima nemamo šta da zamerimo, a v.d. selektoru Krstajiću da 'zovne' golmana (Radničkog iz) Niša u reprezentaciju. Jer šta je dečko odbranio, svaka mu čast - izjavio je Stanić.

Priznaćete, nismo baš navikli na ovako viteške izjave posle fudbalskih mečeva u Srbiji!

BONUS VIDEO: Espreso simulacija žreba za Svetsko prvenstvo 2018

(Espreso.co.rs/Arenasport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.