Krstajić otkrio koga bi voleo u grupi na Mundijalu!
Foto: Dado Đilas

i objasnio je zašto

Krstajić otkrio koga bi voleo u grupi na Mundijalu!

Da li će i kada će biti izbrisana ova privremena funkcija, da li će Krstajić postati možda selektor

Objavljeno:

Srbija se vratila iz Kine i Južne Koreje, ali fudbalska reprezentacija već mesec dana misli na 1. decembar i žreb u Moskvi. U velelepnom Kremlju će tog dana biti izvučeno osam grupa sa po četiri ekipe, a u delegaciji FSS biće i aktuelni trener "orlova" Mladen Krstajić koji je juče, odmah po povratku sa azijske turneje, za "Novosti", otkrio želje:

- Idem na žreb u Moskvu i imam samo jednu želju. Da Srbija bude u grupi sa Rusijom, što bi automatski značilo da bi sa domaćinom igrali prvi meč na otvaranju Mundijala. Šta ćete lepše od ovakvog scenarija. Dve prijateljske zemlje sa tako neraskidivim istorijskim, ali u novije vreme i fudbalskim vezama, pa još na otvaranju Mundijala 14. juna sledeće godine u Moskvi.

Već treću nedelju ispred Krstajićevog imena i prezimena stoji ono "vršilac dužnosti" selektora Srbije

foto: Nebojša Mandić

Da li će i kada će biti izbrisana ova privremena funkcija, da li će Krstajić postati možda selektor "orlova" i neka slična pitanja nisu juče previše "dotakla" mladog stručnjaka.

- Ta pitanja i nisu za mene. Ona su za predsednika FSS Slavišu Kokezu i za direktora reprezentacije Gorana Bunjevčevića. Meni je najvažnije da je reprezentacija Srbije bila veoma dobra na azijskoj turneji - zaključio je Krstajić.

BONUS VIDEO: Grobari gađali sudije, arbitri hteli da prekinu meč protiv Albe

(Espreso.co.rs/Večernje novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.