TO SAMO AMERIMA MOŽE DA PADNE NA PAMET: Ajmo, mi luzeri, da igramo svoje Svetsko prvenstvo!
Foto: AP

Ideja koja sipa so na ranu

TO SAMO AMERIMA MOŽE DA PADNE NA PAMET: Ajmo, mi luzeri, da igramo svoje Svetsko prvenstvo!

Jedna od ideja jeste i da se samim prisustvom ovih reprezentacija privuku i sami učesnici Mundijala, posebno oni s američkog kontinenta...

Objavljeno: 15:37h

Ko gubi ima pravo da se ljuti, ali ovo je stvarno ludost! Mada, kad se malo bolje pogleda nije toliko loš predlog...

Fudbalska federacija Sjedinjenih Američkih država ima u planu održavanje turnira sledeće godine u kom bi učestvovale selekcije koje se nisu domogle Mundijala.

Italijani otpustili selektora Venturu, ali jedan čovek im i dalje pravi problem! (FOTO)

Među potencijalnim učesnicima, osim domaćina, spominju se nacionalni timovi Italije, Holandije, Gane, Čilea, Grčke, Bosne i Hercegovine...

Za sada nije jasno da li će turnir uopšte biti organizovan, ili će to biti samo serija prijateljskih utakmica, ali je veliko pitanje da li će bilo ko od nabrojanih saveza uopšte i razmatrati opciju učešća, pošto i sama ideja deluje dosta degradirajuće, a pritom je MLS liga uveliko u toku u to vreme.

KOKEZA I BUNJEVČEVIĆ MU REKLI ŠTA MISLE: Znače li ove Krstajićeve reči da će uskoro i zvanično postati selektor Srbije? Takođe, posebno vodećim evropskim i svetskim selekcijama, sigurno neće biti do nadmetanja u isto vreme kada se njihove kolege i rivali spremaju za najveći događaj u svetu sporta.

foto: AP

Jedna od ideja jeste i da se samim prisustvom ovih reprezentacija privuku i sami učesnici Mundijala, posebno oni s američkog kontinenta, kako bi upravo u SAD odigrali prijateljske utakmice pre odlaska u Evropu, odnosno na sâm Završni turnir.

Saznali smo i poslednjeg učesnika Svetskog prvenstva, a to je baš loša vest za Srbiju! (VIDEO)

BONUS VIDEO: Krajinović o utakmici Zvezda - CSKA, ljubavi prema crveno-belom, Noletu...

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.