PARTIZAN BEZ TOŠIĆA U MEČU SEZONE: Znao sam da nema ništa od toga, a ja sam se vratio baš da bih rešavao takve mečeve!
Foto: Beta/Branislav Božić

Biće uz sAIgrače

PARTIZAN BEZ TOŠIĆA U MEČU SEZONE: Znao sam da nema ništa od toga, a ja sam se vratio baš da bih rešavao takve mečeve!

Zoran Tošić je dao dva gola protiv Rada u Kupu i time pokazao koliko će faliti crno-belima protiv Jang Bojsa

Objavljeno:

Fudbaler Partizana Zoran Tošić rekao je da mu je žao će što zbog kartona propustiti jako važnu utakmicu protiv Jang Bojsa u Ligi Evrope, ali je istakao da veruje da crno-beli mogu do pobede. - Jako mi žao što neću igrati. Bio sam svestan da me očekuje suspenzija ako dobijem žuti karton i bežao sam od svih takvih situacija. Nažalost, u jednoj situaciji gde je evidentno da je mene igrač udario, sudija mi je pokazao karton. Žao mi je jako, ali verujem u momke da mogu da dođu do podviga i da možemo da prođemo dalje - rekao je Tošić novinarima u Beogradu.

foto: EPA/Andrej Cukić

Tošić je na utakmici protiv Skenderbega zaradio žuti karton i to je značilo suspenziju za naredni meč. Partizan je uložio žalbu na tu odluku sudije, ali je UEFA nije uvažila. - Iskreno, nisam video da je ikome skinut žuti karton. Nekada crveni može da se obriše ako se vidi da je greška sudije, ali žuti ne. Nisam bio optimista od samog početka - rekao je Tošić. Utakmica petog kola Grupe B Lige Evrope između Partizana i Jang Bojsa na programu je narednog četvrtka, 23. novembra. Crno-beli taj meč dočekuju kao drugi tim na tabeli sa pet bodova, dok švajcarska ekipa ima dva boda manje.

foto: Beta/Branislav Božić

- Krivo mi je što neću igrati u tako jednoj važnoj utakmici zbog koje sam se i došao. Želja mi je bila da pred našim navijačima igram ovako bitne utakmice, da ih rešavam, da pomažem ekipi... Ali, nažalost, neću moći da pomognem i jako sam razočaran - naveo je Tošić. Fudbaleri Partizana plasirali su se u četvrfinale Kupa Srbije, pošto su na svom terenu pobedili Rad sa 3:0 u utakmici osmine finala. Dva gola za Partizan je postigao upravo Tošić. On smatra da je njegova ekipa zasluženo pobedila.

- Prvo poluvreme je bilo teško. Uvek su te utakmice posle reprezentativnih pauza malo teže. Pokušavali smo i kroz sredinu i sa bokova, nismo mogli da ih probijemo. Uspeo sam da probijem taj njihov bunker i onda je sve bilo lakše. Utakmica se otvorila, bilo je više šansi, postigli smo tri gola, a mogli smo još nekoliko - rekao je Tošić. Tošić je na utakmici protiv Rada jedan gol postigao desnom, a jedan levom nogom, pa su ga novinari upitali da li možda sledeći gol glavom.

foto: Reuter

- Teško da će biti glavom. Dao sam možda u karijeri dva gola glavom i to je bilo slučajno - rekao je Tošić uz osmeh. Treći, prelep gol na meču postigao je Marko Janković. - Fenomenalan gol. Ja sam bio iza njega i vikao sam mu: 'Polako polako'. Iznenadio je i mene, nisam mogao da verujem šta je uradio. Fenomenalan potez i to desnom nogom, obzirom da je on levonog. Majstorija, bravo - rekao je Tošić.

BONUS VIDEO: Izjava Patrika Milera posle poraza od Albe

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.