Saznali smo i poslednjeg učesnika Svetskog prvenstva, a to je baš loša vest za Srbiju! (VIDEO)
Foto: EPA/Victor Gonzalez

U zemlji je ekstaza

Saznali smo i poslednjeg učesnika Svetskog prvenstva, a to je baš loša vest za Srbiju! (VIDEO)

Posle 36 godina Peru će igrati na Mundijalu

Objavljeno: 08:40h

Srbija će ostati u četvrtom šeširu na žrebanju grupa za Svetsko prvenstvo, pošto se drugo željeno iznenađenje nije dogodilo. Peru će posle 36 godina igrati na Mundijalu.

Opšta ludnica je u južnoameričkoj državi pogotovo u njenom glavnom gradu Limi, a tamošnji fudbaleri su upravo tokom noći između srede i četvrtka stekli status bogova u zemlji Inka.

foto: EPA/Ernesto Arias

Posle 0:0 u Velingtonu protiv Novog Zelanda, u revanš meču baraža za Mundijal Peruanci su slavili na svom stadionu 2:0, te će se tako prvi put posle 1982. godine naći na završnom turniru najboljih timova sveta.

foto: EPA/German Falcon

Zemljotres je nastao na tlu cele Južne Amerike kada je jedna od ikona peruanskog fudbala Džeferson Farfan poslao projektil sa ivice šesnaesterca u mrežu nemoćnog novozelandskog golmana u 28. minutu.

A onda ekstaza, delirijum i erupcija emocija i na stadionu, i oko njega, i po gradu i u čitavoj zemlji kada je pobedu i plasman na Mundijal overio Ramos u 65. minutu.

Ipak, plasman Peruanaca u Rusiju nije dobra vest za srpske fudbalere, jer su time ostali u četvrtom šeširu na žrebu grupa koji će se održati 1. septembra.

foto: EPA/German Falcon

BONUS VIDEO: Kešelj posle poraza od CSKA

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.