KRSTAJIĆ: Ko god bude bio selektor sad zna kakav ga pakao čeka oko spiska putnika za Mundijal!
Foto: Filip Plavčić

Biće to slatke muke

KRSTAJIĆ: Ko god bude bio selektor sad zna kakav ga pakao čeka oko spiska putnika za Mundijal!

Trenutni vršilac dužnosti ističe da su se i svi mladi pozvani igrači nametnuli tokom azijske turneje i da se na njih može računati za Svetsko prvenstvo

Objavljeno:

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je nerešeno u meču sa Južnom Korejom (1:1) u drugom meču azijske turneje na kojoj se nalazila proteklih nekoliko dana.

VODITE ME NA DERBI: Roberto Karlos u Beogradu pričao o Siniši Mihajloviću i o tome da bude selektor Srbije! (FOTO)

VIDELI SMO NOVU I MLADU SRBIJU: Orlovi iščupali nerešeno u Južnoj Koreji, Orlići s Novog Zelanda položili ispit! (FOTO) (VIDEO)

Vršilac dužnosti selektora Mladen Krstajić istakao je da je zadovoljan prikazanim, kao i igračima koji su dali svoj doprinos u ovim utakmicama.

- Mislim da smo se dobro psihološki spremili za meč sa Južnom Korejom, bili smo koncentrisani tokom čitave utakmice i veoma me raduje što su igrači za ovih desetak dana uprkos dalekom putovanju pokazali maskimalnu ozbiljnost i angažovanost. Ponosan sam na moje momke. Suština azijske turneje je bila da stariji igrači prihvate mlađe fudbalere, a ja sam presrećan zbog načina na koji su se oni uklopili. To se osetilo kako na terenu tako i van njega, a dobri rezultati koje smo imali u dva prijateljska meča samo su kruna te fantastične atmosfere - rekao je Krstajić

foto: Filip Plavčić

Imao je i jednu posebnu čestitku:

- Moram posebno da istaknem Baneta Ivanovića koji je protiv Južne Koreje upisao 100. nastup za reprezentaciju. Želim mu bar da bar još 100 puta obuče dres Srbije i da povede “orlove” jer je istinski vođa naše reprezentacije. Njegov jubilej je još jedna pozitivna stvar zbog koje se iz Azije vraćamo srećni i ponosni - ističe bivši fudbaler Verdera, Šalkea i Partizana

SRPSKA LOKOMOTIVA JURI KA EVROPSKOM PRVENSTVU: Orlići posle Jermenije imaju 5 pobeda iz 5 mečeva! (VIDEO)

Krstajić se osvrnuo i na to koliko će ovakva turneja značiti u sklopu priprema za Svetsko prvenstvo:

- Cilj ove turneje bio je da se mladi igrači ubace u vartru, pa da vidimo da li na njih možemo da računamo. Oni su pokazali ozbiljan kvalitet i tako su otvorili novu temu oko spiska putnika za Mundijal. Konkurencija za odlazak na Svestko prvenstvo je sada jača, pa je naša turneja i te kako uspešna. Ko god da predvodi Srbiju u Rusiji 2018. godine na raspolaganju je posle mečeva sa Kinom i Južnom Korejom dobio sedam, osam igrača na koje može da računa, zbog čega će biti na slatkim mukama - rekao je v.d. selektora naše reprezentacije.

foto: Fonet

Na kraju je uputio i čestitku mladoj nacionalnoj selekciji Srbie, koja je savladala Jermeniju u Jerevanu sa 0:1 i učvrstila se na vrhu kvalifikacione grupe za U21 prvenstvo Evrope:

- Čestitam Đorović za odličan rezultat naše mlade reprezentacije, jer Srbija ima pet pobeda u isto toliko odigranih mečeva. Goran je bio omalovažavan, ali je kroz rezultate pokazao da je čovek na pravom mestu - naglašava Mladen Krstajić.

BONUS VIDEO: Vujadin Savić sa Delijama u Pioniru

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.