Vladan Milojević pred gostovanje u Čačku: Jovičić je pravi momak, ali sada treba biti mudar! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

KUP SRBIJE

Vladan Milojević pred gostovanje u Čačku: Jovičić je pravi momak, ali sada treba biti mudar! (FOTO)

Milojević je naveo da nema problema sa povre]enim igračima, ali neće moći da računa na fudbalere koji su sa svojim reprezentacijama...

Objavljeno: 14:54h

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je njegovim fudbalerima prijao odmor tokom reprezentativne pauze, a pred gust raspored koji sledi.

- Prijao nam je mini odmor i sada se vraćamo obavezama. Dobro smo radili. Sledi nam gust raspored, svaki igrač mi je bitan i biće mnogo rotacija - rekao je Milojević na konferenciji za novinare u Beogradu.

foto: Dado Đilas

Zvezda će u sredu u 16.00 gostovati Borcu u Čačku, u osmini finala Kupa Srbije.

SRPSKA LOKOMOTIVA JURI KA EVROPSKOM PRVENSTVU: Orlići posle Jermenije imaju 5 pobeda iz 5 mečeva! (VIDEO)

ITALIJANSKA VEZA, SMS ASISTIRA, LJAJIĆ DAJE GOL: Srbija je izvela akciju kao Barsa u najboljim danima, prava tika-taka! (VIDEO) - Imamo velike ambicije u Kupu, kao i u svakom takmičenju. Razmišljam samo o svojoj ekipi - kazao je Milojević. On je ocenio da Borac igra veoma dobro i organizovano i da je loša pozicija na prvenstvenoj tabeli samo "splet okolnosti".

Milojević je naveo da nema problema sa povre]enim igračima, ali neće moći da računa na fudbalere koji su sa svojim reprezentacijama. - Tim koji bude izašao na teren je najbolji mogući. Svi momci zaslužuju da igraju. Imam dileme, ali i veliko poverenje u svoje igrače - rekao je Milojević.

foto: Fonet/Aleksandar Barda

Branko Jovičić se vratio treninzima posle duge pauze i teške povrede, što je Milojevića posebno obradovalo. - Drago mi je zbog Brankovog povratka i svi u klubu smo presrećni zbog toga. On je pravi momak, pokušao je na sve načine što pre da se vrati. Treba sada biti mudar - naveo je trener Zvezde.

foto: News1/Nebojša Mandić

Milojević je, tako]e, istakao da mu je drago i što se brazilski fudbaler Rikardinjo, kao i što se Nemanja Milić maksimalno oporavio. - Tužan sam kada na nekog ne mogu da računam zbog povrede jer mi je najbitnije da su svi zdravi, to mi je prioritet - rekao je Milojević. Zvezdi posle duela sa Borcem u Kupu sledi prvenstvena utakmica za vikend protiv Rada, a potom u četvrtak gostovanje ekipi BATE Borisov u Ligi Evropa.

Lekcija svima nama iz sporta i života od Saše Ilića! E sad, znamo zašto ga poštuju i Delije, a Grobari mu se klanjaju!

BONUS VIDEO: Tejlor Ročesti i Matijas Lesor posle prve pobede u derbiju

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.