SRPSKA LOKOMOTIVA JURI KA EVROPSKOM PRVENSTVU: Orlići posle Jermenije imaju 5 pobeda iz 5 mečeva! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Football Goals HD

Junaci Lutovac i Radunović

SRPSKA LOKOMOTIVA JURI KA EVROPSKOM PRVENSTVU: Orlići posle Jermenije imaju 5 pobeda iz 5 mečeva! (VIDEO)

Naši igrači do 21 godine stigli su do 15 bodova

Objavljeno: 14:17h

Ne zaustavlja se zahuktala lokomotiva mlade reprezentacije Srbije na putu ka plasmanu na Evropsko prvenstvo. "Orlići" su slavili i na gostovanju u Jermeniji 1:0 i tako zabeležili i petu pobedu iz isto toliko mečeva u grupi.

Doduše, mnogo teže i uz dramu su stigli do ova nova tri boda nego što je to bilo na prethodna tri susreta, ali su i zaslužili svojom igrom da ih malo prati i sreća na ovom meču.

Epitete junaka trijumfa mogu da ponesu Aleksandar Lutovac i golman Boris Radunović.

Mladi napadač je bio strelac jedinog pogotka na meču u 53. minutu, a čuvar mreže Atalante je u finišu utakmice odbranio nekoliko vrlo dobrih pokušaja domaćih igrača i sprečio pogotke iz veoma izglednih prilika.

Ipak, u većem delu meča je ekipa Gorana Đorovića bila bolji rival i glavni tim na terenu, stvarala šanse, ali je nedostajala realizacija, pogodili smo i stativu preko Luke Jovića.

A podsećamo daje ova ekipa bila na ovom, kao i prethodnom meču protiv Austrije, bila oslabljena za četvoricu svojih standardnih članova koji su priključeni seniorskom timu.

"Orlići" su sada u idealnoj poziciji u svojoj grupi, gde zauzimaju prvo mesto sa 15 bodova, čak 5 više od prvog pratioca Rusije, a sve ekipe su odigrale isti broj mečeva.

Jermenija: Avagijan, Hambardžumijan, Sargsijan, Kartašijan, Petrosijan, Kočarijan, Hajrepetijan, Jeghiazarijan, Avetisijan, Hakobijan, Ahekijan. Srbija: Radunović, Gajić, Jovanović, Milenković, Bogosavac, Lukić, Mašović, Pantić, Lutovac (od 74. Zlatanović), Adžić (od 56. Mićin) Jović.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO: ZVEZDIN GOLMAN JE HIT: Borjanova intervencija glavom protiv Arsenala

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.