GLEDALI GA, VIDELI ŠTA SU HTELI I SAD SPREMAJU PARE: Klubovi iz najjačih liga grizu svim silama za Zvezdinog bisera! (VIDEO)
Foto: Nebojša Mandić

ima sve što ih zanima

GLEDALI GA, VIDELI ŠTA SU HTELI I SAD SPREMAJU PARE: Klubovi iz najjačih liga grizu svim silama za Zvezdinog bisera! (VIDEO)

Crveno-belima će biti teško i ove zime i narednog leta da zadrže jednog od svojih najtalentovanijih igrača

Objavljeno:

Ima Crvena zvezda trenutno mnogo bisera iz svoje omladinske škole koji polako krče put ka prvom timu, a ujedno i skreću na sebe pažnju evropskih skauta.

Letos su braća Ilić prodata Mančester Sitiju, a možda bi već ove zime crveno-beli mogli da ostanu bez jednog od svojih najvećih talenata - Luke Adžića.

foto: Nebojša Mandić

Mladi krilni fudbaler ove sezone dobija mnogo više prilike u timu Vladana Milojevića i svaki put je sve bolji i bolji, a nije tajna da se njegovo ime našlo u tefteru izaslanika evropskih klubova još mnogo ranije, kada je bio i kadet.

Sada su dva kluba iz "liga petice" ponovo podgrejala svoje interesovanje i žele da ga ugrabe pre nego ga drugi primete, a to su HSV i Sanderlend.

Bundesligaš je imao svoje skaute na meču mlade reprezentacije Srbije protiv Austrije i imali su šta da vide, pošto je Adžić asistirao za pogodak i vratili su se kući puni utisaka.

Uz sve to, veruju da bi svakako mogli da ga sada kupe za manje pare nego kroz godinu-dve kada se bude afirmisao već kao seniorski fudbaler.

Međutim, računicu bi mogle da im pokvare "crne mačke" iz Sanderlenda koje možda mogu da pošalju bogatiju ponudu. Međutim, njihov problem je taj što im preti ispadanje u treći rang takmičenja u Engleskoj, jer su zakucani za dno Čempionšipa.

BONUS VIDEO: Milko Bjelica posle sjajne partije u Večitom derbiju!

(Espreso.co.rs / Izvor: Mozzartsport.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.