Muslin: Odbio sam Bosance, vraćam se klupskom fudbalu! (FOTO)
Foto: EPA/Lisi Niesner

doneo odluku

Muslin: Odbio sam Bosance, vraćam se klupskom fudbalu! (FOTO)

- Dobio sam poziv iz Fudbalskog saveza BiH, ali sam im se telefonskim putem zahvalio

Objavljeno:

Slavoljub Muslin je odbio poziv čelnika FS BiH da preuzme fudbalsku A reprezentaciju Bosne i Hercegovine, saznaje "EuroBlic".

Muslina je zvanično za kandidata predložio Fudbalski savez Republike Srpske, ali će stručnjak, koji je odveo “orlove” na Svetsko prvenstvo u Rusiju, prihvatiti neku od drugih ponuda koje ima.

Sada više nema sumnje! Zagorac jasno poručio gde želi da nastavi karijeru! (FOTO)

- Dobio sam poziv iz Fudbalskog saveza BiH, ali sam im se telefonskim putem zahvalio i saopštio da nema potrebu da bilo koga zavlačim i upuštam se u ozbiljnije pregovore. Trenutno imam ponude nekoliko klubova, s njihovim čelnicima sam već duže vreme u kontaktima i do kraja ovog meseca očekujem potpis ugovora – istakao je doskorašnji selektor Srbije.

Pročitajte još:

foto: Reuters

Tako će Mehmeda Baždarevića na klupi selekcije BiH naslediti Amar Osim ili Meho Kodro, mada nije isključeno da Komisija za izbor selektora predloži još nekog kandidata.

http://www.espreso.co.rs/sport/kosarka/198409/sada-vise-nema-sumnje-zagorac-jasno-porucio-gde-zeli-da-nastavi-karijeru-foto

Sastanak ovog tela, u kojem su Ivica Osim, Duško Bajević, Sead Kajtaz i Zvjezdan Misimović, zakazan je za sredu, a sednica Izvršnog odbora FS BiH, na kojoj će se raspravljati o selektoru, biće održana u četvrtak u Zenici.

BONUS VIDEO: Navijači u Pioniru ubacuju tvrde predmete na teren

(Espreso.co.rs/Euroblic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.