Mitrogol definitivno ide iz Njukasla - na DRUGI KONTINENT!? (FOTO)
Foto: Reuters

MENJA TEVEZA

Mitrogol definitivno ide iz Njukasla - na DRUGI KONTINENT!? (FOTO)

Međutim, za Mitrovića interesovanje pokazujе još nekoliko klubova, iz različitih zemalja, pa ćemo videti ko će se na kraju izboriti za usluge osvajača Evropskog prvenstva sa omladinskom reprezentacijom Srbije

Objavljeno: 15:55h

Aleksandar Mitrović će u januaru gotovo sigurno napustiti Njukasl, a odatle bi mogao da ode na drugi kontinent, prenose ostrvski mediji.

Kineski superligaš Šangaj Šenhua u srpskom napadaču vidi idealnu zamenu za iskusnog Karlosa Teveza (34), koji bi ove zime trebalo da se vrati u Boku juniors.

foto: AP
foto: AP

Predsednik argentinskog velikana Danijel Angelići došao je u Kinu kako bi razgovarao sa najplaćenijim igračem sveta o povratku na "Bombonjeru". Tevez u Šangaju nedeljno zarađuje neverovatnih 721.000 evra, odnosno 37,5 miliona godišnje, ali nije zadovoljan kvalitetom fudbala.

DRAMA OKO ZAGORCA: Potpisao je ili nije? Za koga? Partizan, Bešiktaš ili nekog skroz trećeg?

- Karlos je insistirao na toj opciji i ona važi samo za Boku, ne i za druge klubove. A ako ga želi neki drugi tim, na primer iz Kine ili SAD, onda visinu obeštećenja određuje Šangaj - istakao je njegov menadžer.

Čelnici Šangaj Šenhue gledali su korpulentnog centarfora na meču protiv Kine (2:0) kada je dao drugi gol za "orlove". Međutim, za Mitrovića interesovanje pokazuju još i Brajton, Bešiktaš, Fenerbahče, Anderleht, kao i nekoliko klubova iz Čempionšipa.

ŽELELI GA JUNAJTED I AJAKS, ALI... Reprezentativac Srbije na meti Crvene zvezde! (VIDEO)

BONUS VIDEO: Pero Antić posle pobede nad Partizanom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.