ŽELELI GA JUNAJTED I AJAKS, ALI... Reprezentativac Srbije na meti Crvene zvezde! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

BOMBA U LJUTICE BOGDANA

ŽELELI GA JUNAJTED I AJAKS, ALI... Reprezentativac Srbije na meti Crvene zvezde! (VIDEO)

Crveno-beli bi na zimu trebalo da dovedu četiri nova igrača, a on bi mogao da bude najzvučnije od svih pojačanja...

Objavljeno:

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić najavio je da će crveno-beli tokom januarskog prelaznog roka dovesti najmanje četiri igrača, a među potencijalnim pojačanjima je Filip Đuričić, prenosi Hotsport.

Bivši reprezentativac Srbije prošao je mlađe kategorije Zvezde, otišao je u Olimpijakos kao veliki talenat, odakle se vratio u Radnički iz Obrenovca, zatim pojačao Herenven, odakle kreće veliki uspon, pa je dobio ponudu i potpisao za Benfiku.

foto: AP

U Orlovima iz Lisabona nije dobio pravu minutažu, usledile su pozajmice u Majnc, Sautempton i Anderleht, da bi u junu 2016. potpisao za Sampdoriju.

Veliko pojačanje pred vratima Zvezde, ali za sve se pitaju Turci! (VIDEO)

Za dvadesetak mečeva, koje je mahom počeo na klupi, nije uspeo da postigne nijedan gol. Nadao se većoj minutaži, ali nikako da mu krene u Đenovi, pa vezista želi da napusti klub, a Zvezdaje jedna od opcija da se nekadašnja želja Mančester Junajteda i momak koji je odbio ponudu Ajaksa vrati na „glavnu scenu“.

Inače, pamti se njegova izjava kada je rekao da najmanje u fudbalu voli trčanje, iako mu je upravo brzina najveći kvalitet. Upravo vojna disciplina Vladana Milojevića bi mogla da mu pomogne da oživi karijeru i napravi iskorak koji nikada nije uspeo da napravi.

Zvezda bi htela potencijalnog reprezentativca koji košta papreno, ali rečenica kojom je odjavio Partizan daje nadu da može da ga dovede! (VIDEO)

BONUS VIDEO: Pero Antić posle pobede nad Partizanom

(Espreso.co.rs/Hotsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.