KAKAV PREOKRET! Ljudi, imamo selektora! On će našu reprezentaciju voditi u Rusiju! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

SAGA JE ZAVRŠENA

KAKAV PREOKRET! Ljudi, imamo selektora! On će našu reprezentaciju voditi u Rusiju! (FOTO) (VIDEO)

Odmah pošto su FSS i Slavoljub Muslin prekinuli saradnju, predsednik Slaviša Kokeza je kao svog favorita na selektorskoj klupi video njega!

Objavljeno:

Reprezentacija Srbije po svemu sudeći vrlo brzo dobija novog selektora!

Kako prenose Novosti Mladen Krstajić, koji je nakon odlaska Slavoljuba Muslina postavljen na mesto vršioca dužnosti, će selektorsku funkciju obavljati i u Rusiji. Dragan Stojković je definitivno odustao od "orlova" nakon što je produžio višemilionski ugovor sa Gvangžuom.

Božinov ima svog kandidata za selektora Srbije i tvrdi da sa njim možemo i do četvrtfinala! (FOTO)

Mladen Krstajiće će u društvu čelnika FSS biti jedan od gostiju na žrebu u moskovskom Kremlju, 1. decembra, kada će saznati u kojoj grupi će igrati Srbija narednog leta.

foto: Dado Đilas

Inače, Krstajić je bio prvi pik predsednika FSS, kako prenose Novosti. Odmah pošto su FSS i Slavoljub Muslin prekinuli saradnju, predsednik Slaviša Kokeza je kao svog "prvog pika" na selektorskoj klupi predložio Mladena Krstajića.

Prvi čovek FSS veruje u Krstajića jer je odan fudbalskoj federaciji, ima bogato internacionalno iskustvo kao igrač, sa idealnim ocenama prolazi ispite za sve trenerske licence, stekao je od maja 2016. godine sjajno iskustvo uz Muslina i njegov stručni štab. Ono što je možda i najvažnije, igrači ga vole, jer ima poseban odnos prema njima.

foto: Filip Plavčić

FSS bi dovođenjem nekog zvučnijeg imena potrošio značajna sredstva, a već na prijateljskoj utakmici u Kini pre dva dana se videlo da Krstajić može sa podmlađenim "orlovima", ali i da oni očigledno mogu sa njim, pa je izgleda potraga obustavljena.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.