Orlići presrećni zbog pobede i tvrde: Možemo i bez tri najbolja igrača! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

BRAVo, deco

Orlići presrećni zbog pobede i tvrde: Možemo i bez tri najbolja igrača! (FOTO)

Veoma je visoko samopouzdanje u svlačionici mlade fudbalske reprezentacije Srbije...

Objavljeno:

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je Austriju u gostima (3:1) i tako nastavila da igra sjajno u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

- Svakome je san da igra za reprezentaciju. Dobio sam poziv da igram za tri godine stariju ekipu, a postići pogodak i pobediti jakog protivnika u gostima je stvarno neverovatan osećaj. Srećan sam do neba, ovo je veliki podstrek za moju dalju karijeru i razvitak. Otvorili smo dobro meč, imali sve u svojim rukama, malo se zakomplikovalo na kraju ali smo pokazali da smo bolji tim - rekao je Luka Ilić.

I Luka Jović ističe da je njegova ekipa igrala odlično.

foto: Saša Pavlić Koky

- Očekivali smo da možemo da vežemo još pobeda, među nama niko nije sumnjao u takav epilog. Znali smo da su Austrijanci nezgodni, da igraju na tuču i fudbal koji nama ne odgovara. Kaznili su našu nepažnju i izjednačili ali znali smo svakog trenutka šta hoćemo. U Jerevanu idemo po bodove, mi i bez Žileta, Radonje i Gruje imamo kvalitet da pobedimo bilo gde.

Strelac prvog gola Aleksandar Lutovac tvrdi da momci imaju karkter.

- Ova ekipa je zaslužila bodove u Beču, jer se ovi momci bore za grb i pokazuju koliko im je stalo. Imamo karakter da svima damo ne jedan, nego više golova, i drago mi je što smo se podigli nakon primljenog gola i ponovo uzeli stvari u svoje ruke. Nema razloga da se i u Jerevanu ne ide na pobedu, svuda treba juriti tri boda jer mi to možemo - jasan je Lutovac.

BONUS VIDEO: Tejlor Ročesti i Matijas Lesor posle prve pobede u derbiju

(Espreso.co.rs/FSS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.