NOVI OBRT U PREGOVORIMA S PIKSIJEM: Nepremostiva prepreka ga sprečava da postane selektor Srbije!
Foto: Saša Pavlić Koky

situacija se menja iz dana u dan

NOVI OBRT U PREGOVORIMA S PIKSIJEM: Nepremostiva prepreka ga sprečava da postane selektor Srbije!

Posle razgovora s njim je shvaćeno da će FSS morati da se okrene drugim rešenjima

Objavljeno:

Srbija i dalje čeka selektora, a po svemu sudeći čekaće ga još neko vreme, jer je došlo do nove promene u pregovorima oko angažovanja Dragana Stojkovića Piksija.

NEOČEKIVANI PREOKRET: FSS potvrdio pregovore! Glavni kandidat za selektora pred promocijom!

Još jedan preokret je usledio nakon razgovora koji je bivši legendarni reprezentativac obavio sa, predsednikom FSS, Slavišom Kokezom i sportskim direktorom reprezentacije Goranom Bunjevčevićem u Kini.

foto: Dragan Kadić

Iako je u četvrtak delovalo da će prvi pik za novog trenera nacionalnog tima vrlo brzo i zvanično to postati, pogotovo što je dobio dozvolu od svog kluba Gvangžu RF-a da uporedo vodi i srpsku selekciju, makar do Svetskog prvenstva u Rusiji, šanse za to su sada znatno manje.

Kako javlja "Žurnal", sastanak u hotelu u Gvangžuu, gde se nalazi i reprezentacija Srbije, protekao je pre svega u protokolarnoj atmosferi i opipavanju pulsa, posle čega su čelnici FSS-a shvatili da je u neku ruku neizvodljivo da Piksi radi dva posla istovremeno.

foto: Fonet

Najveći problem je svakako udaljenost kineskog grada od Beograda (8.248 km) i nema direktne avionske linije, što znatno otežava obavljanje selektorskog posla, jer samim time teško da će biti u situaciji da obilazi kandidate za nacionalni tim i posmatra njihove mečeve uživo.

Zato su Kokeza i njegovi saradnici shvatili da će morati da potraže duga rešenja i da obave razgovore i sa drugim kandidatima po povratku sa azijske turneje. Samo bi novi veleobrt mogao da postavi Stojkovića na mesto selektora.

Srbija se priprema za Mundijal naredne godine, a prvu prijateljsku utakmicu igra protiv Kine u petak od 12.35 dok joj je protivnik četiri dana kasnije Južna Koreja.

BONUS VIDEO: Navijači u Pioniru ubacuju tvrde predmete na teren

(Espreso.co.rs / Izvor: Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.