BOMBA VEST PRAVO NIOTKUDA: Deluje nerealno, ali se uveliko priča o mogućem transferu karijere za Srbina!
Foto: Dado Đilas

Baš neočekivano

BOMBA VEST PRAVO NIOTKUDA: Deluje nerealno, ali se uveliko priča o mogućem transferu karijere za Srbina!

Govori se i o konkretnim ciframa koje bi jedan od najboljih timova Evrope ponudio za njega

Objavljeno:

Sigurno i vama deluje prilično nepoverljivo, zato i ne možemo da tvrdimo da je istinita, ali u turskim medijima se uveliko priča o transferu Duška Tošića u jedan od najboljih timova Premijer lige.

Na adresu Bešiktaša je navodno stigla ponuda za srpskog reprezentativca od strane Totenhema. Vest o tome je objavio sajt "Futbol arena" za koji se ne zna koliko je pouzdan, ali je naveo konkretnu cifru.

foto: Profimedia

"Pevci" bi platili iskusnog štopera čak 8 miliona evra, a to je navodno saopštio posrednik čelnicima Bešiktaša. Kao i sama vest i ova cifra deluje malo nerealno jer je ipak reč o igraču koji ima pune 32 godine.

E sad, ipak ima nešto zbog čega ne bismo bili iznenađeni i da je zaista sve ovo istina, a reč je o tome da je Maurisiu Poketinu zaista neophodan štoper u rotaciji i koji će svoju šansu uglavnom čekati sa klupe.

foto: Reuters

Standardni trio Davinson Sančez - Tobi Alderveireld - Jan Vertongen odlično obavlja svoj posao, ali je problem što nemaju adekvatnu zamenu, pa je čak u pojedinim utakmicama morao da uskače zadnji vezni Erik Dajer koji se baš i nije proslavio u toj ulozi.

Zato trener "pevaca" želi da dovede štopera koji i ne mora možda da bude ekstra klasa, ali da je dovoljno pouzdan da ulazi sa klupe i da uskače kao zamena, a Duško Tošić svakako poseduje izuzetne kvalitete, i uz to je za engleske uslove prilično pristupačan.

foto: Profimedia

Uz sve to već ima englesku radnu dozvolu jer je bio član Portsmuta i u poslednje dve sezone zaista igra na jednom vrhunskom nivou da je čak i čuveni Pepe pao u njegovu senku u Bešiktašu.

Verujemo da bi i turski šampion prihvatio ovu ponudu bez problema, jer je Srbina doveo kao slobodnog igrača 2015. godine, a ugovor mu ističe 2019. godine.

BONUS VIDEO: Branko Lazić posle trijumfa

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.