NI U SRBIJI NISAM DOBIJAO MNOGO VIŠE: Muslin pristaje i na manju platu da bi postao selektor Bosne i Hercegovine!
Foto: Zorana Jevtić

ozbiljan kandidat

NI U SRBIJI NISAM DOBIJAO MNOGO VIŠE: Muslin pristaje i na manju platu da bi postao selektor Bosne i Hercegovine!

Čeka se da specijalna komisija da spisak kandidata Izvršnom odboru FS BiH, a iz Republike Srpske su već predložili bivšeg selektora Srbije

Objavljeno:

I to je postalo zvanično, Fudbalski savez Republike Srpske je predložio Slavoljuba Muslina za novog selektora Bosne i Hercegovine, o čemu se šuška već nekoliko dana.

Iskusni stručnjak, koji je odveo Srbiju na Svetsko prvenstvo, a potom dobio otkaz, tako je postao najozbiljniji kandidat za tu funkciju, gde su mu još protivkandidati Amar Osim i aktuelni selektor "zmajeva" Mehmed Baždarević.

foto: EPA/Lisi Niesner

Odluka će biti doneta na sednici Izvršnog odbora u četvrtak 16. novembra, a do tada će posebna komisija u sastavu: Ivica Osim, Dušan Bajević, Sead Kajtaz i Zvjezdan Misimović spremiti spisak kandidata i dostaviti ih u vidu predloga.

Muslin je već rekao da ne bi imao ništa protiv da preuzme selekciju BiH, a sada je poručio da mu čak ni plata nije problem, pošto je FS BiH odlučio da ona ne može biti veća od 30.000 konvertibilnih maraka (15.000 evra).

foto: Reuters

- Novac nije problem, nego da vidimo da li smo na istim talasnim dužinama, da li nam je cilj isti. Nije mi mnogo veća plata bila ni u Srbiji, tako da što se toga tiče nema problema, iako je novac svima na prvom mestu. Videćemo šta će biti narednih dana - poručio je Muslin za medije u BiH.

BONUS VIDEO: ZAPALILI DISKOTEKU Snežana i Milan Borjan u noćnom provodu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.