IMAMO PRVO LUDO OBEĆANJE ZA TITULU NA MUNDIJALU: Dali su ga Mesi i Aguero, a evo šta će uraditi ako osvoje Zlatnu boginju!
Foto: Reuters

Pružili su ruku

IMAMO PRVO LUDO OBEĆANJE ZA TITULU NA MUNDIJALU: Dali su ga Mesi i Aguero, a evo šta će uraditi ako osvoje Zlatnu boginju!

Udarni tandem Argentine pristao je na ponudu jednog novinara

Objavljeno:

Argentina je jedva uspela da se provuče u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo i malo je falilo da ne gledamo jednu od najjačih svetskih reprezentacija u Rusiji sledeće godine.

Spasio ju je jedan od najboljih fudbalera u istoriji Lionel Mesi, a zahvaljujući njemu sada opet cela nacija veruje u fudbalski tim i uspeh na Mundijalu.

foto: EPA/Sergei Ilnitsky

Tako je jedan novinar tokom razgovora sa igračima Argentine došao na ideju šta bi mogli da urade u slučaju da konačno osvoje "Zlatnu boginju" koja im je 2014. godine u Brazilu izmakla za malo.

On je predložio da u slučaju da "gaučosi" postanu svetski prvaci 2018. godine, on i Mesi zajedno idu peške od kuće fudbalera Argentine u Rosariju do mesta San Nikolas, a fudbaler Barselone je tu ponudu oberučke prihvatio bez prigovora i pružio mu ruku.

foto: Reuters

Da im se priključi pristao je i napadač Serhio Aguero.

- Nema problema, džogiraćemo do tamo - rekao je napadač Mančester Sitija.

Inače to je put dug 68 kilometara i procena je da bi im trebalo oko 14 sati da ga pređu pešice.

BONUS VIDEO: Pero Antić posle pobede nad Partizanom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.