NEOČEKIVANI PREOKRET: FSS potvrdio pregovore! Glavni kandidat za selektora pred promocijom!
Foto: Dado Đilas

Dobio dozvolu od kluba

NEOČEKIVANI PREOKRET: FSS potvrdio pregovore! Glavni kandidat za selektora pred promocijom!

Delovalo je u jednom trenutku kao da od toga nema ništa, međutim, stigla je informacija da je ipak on i dalje glavni kandidat da nasledi Muslina

Objavljeno: 12:36h

Dragan Stojković Piksi jeste parafirao novi ugovor sa Gvangžu RF-om vredan nekoliko desetina miliona evra, ali to ne znači da ga on sprečava da preuzme srpsku reprezentaciju.

Legendarni bivši fudbaler koji od početka slovi za glavnog kandidata za klupu "Orlova" na Svetskom prvenstvu u Rusiji posle rastanka sa Slavoljubom Muslinom, ušao je u pregovore sa Fudbalskim savezom Srbije.

foto: Profimedia

Kako saznaje "Blic", Piksi je boravio u hotelu "Meriot" u Gvangžuu gde je odsela srpska reprezentacija koja se sprema za prijateljski duel sa Kinom u subotu.

On se sastao sa predsednikom FSS, Slavišom Kokezom, i razgovor je trajao nekoliko časova, i navodno je označio početak pregovora oko njegovog angažovanja na mestu selektora Srbije.

foto: Fonet

Njegov klub je Gvangžu je navodno dao dozvolu da uporedo sa radom u klubu bude i trener nacionalnog tima Srbije, a to je potvrđeno i od strane Fudbalskog saveza Srbije.

Dakle, možemo da očekujemo da već ove nedelje naši fudbaleri dobiju novog selektora.

BONUS VIDEO: Gudelj baca dres klincu, odrasli čovek mu ga oteo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.