Posle prve, otkrivena i druga velika Zvezdina želja u januaru! Bilo bi top pojačanje, ali će koštati papreno!
Foto: Vladimir Milovanović

Mnogo treba da se poklopi

Posle prve, otkrivena i druga velika Zvezdina želja u januaru! Bilo bi top pojačanje, ali će koštati papreno!

Već je bio i ranije želja crveno-belih, ali je tada odbio da pređe na Marakanu

Objavljeno: 09:12h

Razmišlja se uveliko o potencijalnim pojačanjima na Marakani, jer će već možda od januara tim Crvene zvezde izgledati drugačije nego do sada.

Jasno je da usled sjajnih rezultata sledi i prodaja nekih od najboljih i najtraženijih igrača, pa se stoga moraju dovesti i adekvatne zamene kako bi crveno-beli stigli do titule u Srbiji, ali i ponovo igrali u grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja.

Prvog pika su već nacentrirali, a to je krilni fudbaler Milan Jevtović iz Rozenborga, a sada je u javnost stiglo ime i drugog pika, koja možda u ovom trenutku i ne deluje toliko realno.

foto: EPA/Sascha Steinbach

Reč je o nekadašnjem kapitenu Vojvodine Mirku Ivaniću, koji spada u jedne od najboljih igrača BATE Borisova, Zvezdinog rivala u grupnoj fazi Lige Evrope, piše "Žurnal".

Za njega obeštrećenje navodno iznosi 1.000.000 evra, ali ta cena deluje nerealno usled i njegovih igara, ali i toga što ima još godinu i po dana ugovora sa beloruskim timom. Zato će Belorusi sigurno tražiti više novca.

Inače, on je u vreme dok je boravio u Novom Sadu bio i na meti Zvezde i Partizana, ali je odlučio da ne potpiše ni za jedan od dva najveća srpska kluba, već da ode u inostranstvo.

BONUS VIDEO: ZAPALILI DISKOTEKU Snežana i Milan Borjan u noćnom provodu

(Espreso.co.rs / Izvor: Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.