PIKSI NEĆE VODITI SRBIJU: Kinezi napravili od Stojkovića najplaćenijeg srpskog trenera ikada! Od silnih miliona nam se vrti u glavi!
Foto: Profimedia

Produžio ugovor

PIKSI NEĆE VODITI SRBIJU: Kinezi napravili od Stojkovića najplaćenijeg srpskog trenera ikada! Od silnih miliona nam se vrti u glavi!

Srpski trener će za četiri sezone zaraditi nekoliko desetina miliona evra

Objavljeno:

I drugi glavni kandidat za selektora reprezentacije Srbije na Mundijalu je otpao. Dragan Stojković Piksi ostaje na klupi kineskog Gvangžua RF.

Kako javlja "Blic", srpski trener je potpisao jedan od najbogatijih trenerskih ugovora na svetu, i produžio postojeću saradnju, tačnije potpisao novi četvorogodišnji ugovor.

Da bi gazde kluba zadržale najboljeg trenera lige morale su da izdvoje pravo malo bogatstvo i značajno pojačaju finansijski momenat, pa će prema nekim informacijama Piksi zarađivati 9 miliona evra po sezoni.

foto: Fonet/Aleksandar Barda

Uz sve to i potencijalni bonusi iznose po 3 miliona evra po sezoni u zavisnosti od rezultata, i u tom slučaju Stojković če postati najplaćeniji srpski trener ikada, a uz sve to i jedan od najplaćenijih na celom svetu.

Kada je Piksi došao u klub prvi zadatak mu je bio da sa prosečnom ekipom obezbedi opstanak, međutim, on je za dve sezone ta očekivanja daleko premašio.

U prvoj sezoni je bio šesti, a u drugoj je završio na deobi četvrtog mesta i zamalo mu je izmaklo učešće u Ligi šampiona Azije.

BONUS VIDEO: Gudelj baca dres klincu, odrasli čovek mu ga oteo

(Espreso.co.rs / Izvor: Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.