ŠOK ZA GROBARE! Da li napadač Partizana najavljuje kraj svoje epizode u crno-belom dresu?! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Nebojša Mandić

da li je kraj?

ŠOK ZA GROBARE! Da li napadač Partizana najavljuje kraj svoje epizode u crno-belom dresu?! (FOTO) (VIDEO)

Na snazi je prvenstvena pauza zbog obaveza reprezentacija...

Objavljeno:

Gde je i šta radi napadač Partizana Solomon?

Odlaskom u Olimpijakos Uroša Đurđevića i Brazilca Leonarda stvorila se velika praznina u ofanzivnoj liniji tima crno-belih, pa su se navijači Partizana nadali da bi Solomon mogao da opravda pohvale koje su stizale na njegovu adresu, kako se radi o igraču velikog potencijala i zauzme jedno od tih upražnjenih mesta u Đukićevom timu.

Svilar se prvi put oglasio oko igranja za Srbiju! Da li da budemo zabrinuti zbog ovih reci?(FOTO) (VIDEO)

foto: Espreso.co.rs

Na prvim mečevima je imao odeđenu minutažu, igrao je i protiv Jang bojsa u Ligi Evrope, propustio priliku da se proslavi u tom meču, ali u poslednjih deset Partizanovih utakmica odigrao je tek jedno poluvreme, i to u onom remiju bez golova sa Čukaričkim u Humskoj.

Na Tviteru se oglasio i podsetio svojih partija u Istri sa stegnutom pesnicom što bi moglo da znači i kraj njegove epizode u Beogradu...

Sedam uzastopnih mečeva ga nema u igri i u ovom trenutku veliko je pitanje kakav će njegov status biti po okončanju jesenjeg dela sezone. Pogotovo što se sve ozbiljnije nameće mladi napadač crno-belih Đorđe Jovanović.

Na snazi je prvenstvena pauza zbog obaveza reprezentacija, a za to vreme Solomon na Tviteru evocira uspomene na period proveden u hrvatskoj Istri, gde je takođe igrao kao pozajmljen fudbaler Rijeke.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.