Đenaro Gatuzo u svom stilu opisao kakav je odnos imao sa Pirlom! Ku***n sin me je provocirao mesecima, morao sam da ga udaram! (FOTO)
Foto: Fonet

milanov pitbul

Đenaro Gatuzo u svom stilu opisao kakav je odnos imao sa Pirlom! Ku***n sin me je provocirao mesecima, morao sam da ga udaram! (FOTO)

Nije se radilo samo o njegovom kvalitetu, on je bio i životinja, imao je taj kvalitet jednog atletičara...

Objavljeno:

Andrea Pirlo objavio je završetak svoje bilistave karijere, a Đenaro Gatuzo je u svom stilu prokomentarisao poređenja između njega i Pirla.

Italijanski mediji pitali su Gatuza da li je njegova narav i njegov rad na terenu naterao Pirla da radi i bude još bolji.

foto: Reuters

- Ne govorite gluposti, ne mešajte Nutelu sa go***ma - rekao je on u svom stilu, i potom dodao: - Kada sam video kako igra, razmišljao sam da promenim profesiju. Niko ne zna bolje od mene, ja sam sa njim počeo još od pionira u reprezentaciji Italije. Nije se radilo samo o njegovom kvalitetu, on je bio i životinja, imao je taj kvalitet jednog atletičara zbog čega je i igrao do svoje 38. godine. Bio je neko ko toliko trči - objasnio je Gatuzo

foto: Profimedia

Kada su ga pitali kakav je kao čovek u svlačionici, Đenaro ponovo nije birao reči. - Bio je kur*** sin, uz dužno poštovanje prema njegovoj majci. Provocirao me je mesecima, ja sam ga udarao više nego što je Bad Spenser Terensa Hila - rekao je Đenaro Gatuzo

BONUS VIDEO: Branko Lazić posle trijumfa

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.