Grof Božović ponovo u Zvezdi i odmah je žestoko udario na Partizan! (FOTO)
Foto: crvenazvezdafk.com

Prati šta se dešava

Grof Božović ponovo u Zvezdi i odmah je žestoko udario na Partizan! (FOTO)

Bivši trener crveno-belih se vratio na Marakanu

Objavljeno:

Na Marakani je danas u poseti bilo jedno poznati lice. Bivši trener Crvene zvezde Miodrag Grof Božović došao je u svoj bivši klub da ga obiđe, kao i nekadašnje saradnike.

Generalni direktor Zvezdan Terzić, predsednik Svetozar Mijailović i počasni predsednik Dragan Džajić dočekali su nekadašnjeg saradnika i čoveka koji je doneo poslednju titulu klubu, a otišao iz njega na kraju prošle sezone.

- Zvezda je moja kuća, to je valjda svima jasno. Iskoristio sam konačno slobodne dane da svratim do kluba. Uživam u Zvezdinim igrama ove jeseni i na ovaj način sam hteo da pružim podršku stručnom štabu i igračima jer ovo što uspevaju je zaista fenomenalno. Nadam se da tako misle i zvezdaši i da će podržati ekipu i u prvenstvu - rekao je Božović.

foto: crvenazvezdafk.com

Božović je dok je bio na klupi crveno-belih u svojoj prvoj sezoni postavio brojne rekorde.

- Vidim da je i ove sezone mnogo toga van terena protiv Zvezde. Čitam danas da se nudi da Zvezda bira svakog sudiju. To je isto kao kada šibicar na ulici normalnom prolazniku da da odabere šibicu ispod koje je kuglica... A sve nameštene - aludirao je Grof na trenutna dešavanja u srpskom fudbalu.

Inače, on trenutno vodi vrlo uspeško Arsenal iz Tule u Premijer ligi Rusije.

BONUS VIDEO: Vujadin Savić među Delijama u Hali Pionir

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.