Grobari, ne dozvolite da se vama i Partizanu u meču sezone dogodi ono što je bilo protiv Skenderbega!
Foto: Fonet/Aleksandar Barda

Nađite svoje mesto na tribinama

Grobari, ne dozvolite da se vama i Partizanu u meču sezone dogodi ono što je bilo protiv Skenderbega!

Crno-beli su već krenuli sa prodajom ulaznica za susret koji se igra 23. novembra

Objavljeno:

Najvažniju utakmicu ove polusezone fudbaleri Partizana igraju 23. novembra od 21.05 protiv Jang Bojsa u 4. kolu Lige Evrope.

Crno-beli moraju da jurišaju na pobedu koja bi im donela prvo proleće u Evropi posle 12 godina i sa ta tri boda mogu da je osiguraju kolo pre kraja, pa da ne strepe od gostovanja Dinamu u Kijevu u poslednjem kolu.

Međutim, za to će im biti neophodna pomoć Grobara, koji su pomalo razočarali na prethodnom meču protiv Skenderbega kada nisu ispunili stadion u Humskoj, iako je to bila prva evropska utakmica pred njima još od susreta sa Olimpijakosom.

foto: Beta/Ana Slović

Tek nešto više od 16 hiljada navijača se skupilo prema zvaničnoj statistici na tom meču u Humskoj, a sada će morati da ih bude daleko, daleko više.

Zato je klub iz Humske obavestio javnost da je već počeo sa prodajom karata za duel protiv Jang Bojsa i to za sada samo putem Tiketlajn prodajne mreže.

Cene ulaznica:

– Jug/ sever 1.000 dinara – Istok/ zapad, bočni sektori tribina 1.500 dinara – Istok/ zapad, centralni sektori tribina 2.000 dinara – Mesto u ložama 6.000 dinara

foto: Beta/Branislav Božić

– Prodaja je organizovana u Tiketlajn šopu, bul. Milutina Milankovića 1, lokal 46 (iza Medigrup bolnice) na Novom Beogradu, radnim danima od 09.00 do 18.00 časova, a subotom od 10.00 do 16.00.

Rezervacija i kućna dostava za pravovremenu kupovinu omogućena je:

– online na sajtu Tiketlajna – putem telefona 011.20.30.570

- Molimo vas da imate saznanje da svi posetioci moraju da imaju ulaznicu za navedeni meč, bez obzira na uzrast i da će ulaznice glasiti na ime. Kupovina je moguća samo uz lični dokument i maksimalan broj ulaznica po kupcu je četiri. Kupite ulaznice na vreme, dođite u Hram - navodi se na sajtu crno-belih.

BONUS VIDEO: Novica Veličković posle poraza Partizana u derbiju od Zvezde

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.