JOŠ DVA IGRAČA OTPALA IZ REPREZENTACIJE! Novi problemi za Krstajića pred odlazak u Kinu!
Foto: Filip Plavčić

Povrede nas desetkovale

JOŠ DVA IGRAČA OTPALA IZ REPREZENTACIJE! Novi problemi za Krstajića pred odlazak u Kinu!

V.D. selektora se suočio s velikim kadrovskim problemima

Objavljeno: 10:07h

Novi problemi za vršioca dužnosti selektora i fudbalsku reprezentaciju Srbije koja u utorak kreće put Kine, gde je očekuje prijateljska utakmica protiv domaćina, a potom i gostovanje u Južnoj Koreji.

Nakon što se u ponedeljak na početku nisu na okupljanju u SC FSS-a nisu pojavili Nemanja Matić zbog umora, a zbog povreda otkazali Aleksandar Jovanović, Matija Nastasić, sada su još dvojica igrača otpali sa spiska putnika.

foto: Fonetap

Nikola Maksimović je obnovio povredu kolena i zato neće biti sa nacionalnim timom, a Luka Milivojević se požalio na umor i bolove u leđima zbog kojih je bio i na terapijama pa je sa Goranom Bunjevčevićem i Mladenom Krstajićem postigao dogovor da preskoči ovu reprezentativnu akciju.

Reprezentacija Srbije poleće iz Beograd ka Dohi ovog utorka u 10 sati i 30 minuta. Predviđen dolazak u Gvangdžou je u sredu oko 13 sati i 50 minuta po lokalnom vremenu.

foto: Filip Plavčić

Krstajić će, prema tome, na turneji moći da računa sledeće igrače:

Golmani: Vladimir Stojković (Partizan), Predrag Rajković (Makabi Tel Aviv), Marko Dmitrović (Eibar)

Odbrambeni igrači: Antonio Rukavina (Viljareal), Branislav Ivanović (Zenit), Duško Tošić (Bešiktaš), Jagoš Vuković (Olimpijakos), Miloš Veljković (Verder), Aleksandar Kolarov (Roma), Ivan Obradović (Anderleht)

Igrači veznog reda: Marko Grujić (Liverpul), Sergej Milinković Savić (Lacio), Nemanja Gudelj (Tjanđin Teda), Adem Ljajić (Torino), Mijat Gaćinović (Ajntraht Frankfurt), Nenad Krstičić (Crvena zvezda), Nemanja Maksimović (Valensija)

Napadači: Aleksandar Mitrović (Njukasl), Aleksandar Prijović (PAOK), Dušan Tadić (Sautempton), Filip Kostić (Hamburger), Nemanja Radonjić (Crvena zvezda), Andrija Živković (Benfika)

BONUS VIDEO: Gudelj baca dres klincu, odrasli čovek mu ga oteo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.