KAPITEN BANE O SMENI MUSLINA: Hvala veliko kao Rusija! Ne postoji dovoljno lepih reči...
Foto: Filip Plavčić

izuzetna zahvalnost

KAPITEN BANE O SMENI MUSLINA: Hvala veliko kao Rusija! Ne postoji dovoljno lepih reči...

Branislav Ivanović je rekao svoje lično mišljenje o bivšem selektoru koji je njega i saigrače odveo na Mundijal

Objavljeno:

Srbija se prethodnih dana i nedelja tresla zbog smene Slavoljuba Muslina sa mesta selektora, iako je odveo reprezentaciju na Svetsko prvenstvo.

Sada su se naši najbolji fudbaleri prvi put okupili u Staroj Pazovi bez njega i to uoči puta u Aziju, gde ih čekaju prijateljske utakmice protiv Kine i Južne Koreje.

Kapiten "Orlova" Branislav Ivanović je u svom obraćanju medijima poručio da nikada neće biti dovoljno zahvalan Muslinu za sve ono što je uradio za njegovu karijeru.

foto: Filip Plavčić

- Mogu da kažem svoje mišljenje. Što se mene lično tiče, o Muslinu ne mogu da nađem dovoljno lepih reči koje je uradio za moju karijeru. Njemu veliko hvala, kao Rusija. Što se tiče politike Saveza – naravno da smo mi ovde svi za dobrobit fudbala, kako bi naši rezultati bili što bolji. Nadamo se u budućnosti još boljim rezultatima, igri i izazovima - rekao je Ivanović.

Na ovom okupljanju će funkciju selektora vršiti Mladen Krstajić.

- Mnogo sreće vršiocu dužnosti selektora, mi smo tu kao ekipa da njegov posao bude što lakši. Nastavljamo put ka Rusiji i prijateljske koje ćemo igrati do Mundijala će nam služiti da se upoznamo sa što više različitih ekipa i profila - rekao je kapiten Srbije.

BONUS VIDEO: Gudelj baca dres klincu, odrasli čovek mu ga oteo

(N. H.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.