Ponosni Vladan Milojević posle pobede nad Radničkim hvalio talentovanu Zvezdinu decu... (FOTO)
Foto: EPA

hvalio klince

Ponosni Vladan Milojević posle pobede nad Radničkim hvalio talentovanu Zvezdinu decu... (FOTO)

- Izuzetno sam zadovoljan

Objavljeno:

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je izuzetno zadovoljan igrom svog tima u utakmici protiv Radničkog i dodao da je predstojeća pauza u prvenstvu potrebna timu.

- Izuzetno sam zadovoljan sa ovim igračima koji su igrali. To su svi igrači na koje ja mogu da računam i koji su pokazali da zaslužuju da igraju. Napravili smo određenu rotaciju, jer su pojedini igrači bili emotivno i fizički ispražnjeni posle Londona, a neki su se i žalili na povrede - rekao je Milojević za televiziju Arena sport.

Zvezda ponovo oplela po FSS i Partizanu! Ovako nije bilo ni u eri Toleta Karadžića! (FOTO)

Crvena zvezda je u gostima pobedila Radnički sa 4:0 u poslednjoj utakmici 16. kola Super lige Srbije.

foto: REUTERS/Marko Djurica

- Čestitam mojim igračima na zalaganju, prezadovoljan sam odnosom prema igri i dresu. Drago mi je zbog (Luke) Adžića, (Uroša) Račića, (Luke) Ilića... Sve su to naša deca koju su pokazala da zasluženo nose ovaj dres - rekao je Milojević.

- Onog trenutka kada smo otvorili utakmicu golom, mislim da smo preuzeli kontrolu. Sada idemo na zasluženi odmor kojima nam je svima potreban", dodao je on.

Trener fudbalera Radničkog Milan Đurčić čestitao je Zvezdi na "zasluženoj pobedi".

- Očekivao sam verovatno više od ove utakmice, veći otpor, ali Crvena zvezda je kvalitetniji tim. Neke golove smo nesrećno primili, ali zaslužena pobeda Zvezde. Drugo poluvreme je bilo egal, ali mislim da je to pre svega jer je Zvezda bila umorna od Londona, a ne zato što smo mi podigli nivo igre - rekao je Đuričić.

On je takođe kazao da je predstojeća reprezentativna pauza u prvenstvu "preko potrebna", jer njegova ekipa ima veliki problema s povređenim igračima.

- Nenormalno je koliko imamo problema sa povređenim igračima. Jedino dobro iz ove utakmice može da bude što su debitovala dva deteta 1999. i 2000. godište. Eto neke koristi - rekao je Đuričić.

Zvezda je prva na tabeli Super lige Srbije sa 43 boda, dok je Radnički osmi sa 23.

BONUS VIDEO: Stojković i Ožegović poveli navijanje Grobara posle pobede nad Skenderbegom

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.