ZA NAS NE VAŽE ISTA PRAVILA: Trener Mačve pobesneo zbog penala za Partizan u 85. minutu! Da li je bio regularan?! (VIDEO)
Foto: Fonet

ŠOKIRAN

ZA NAS NE VAŽE ISTA PRAVILA: Trener Mačve pobesneo zbog penala za Partizan u 85. minutu! Da li je bio regularan?! (VIDEO)

Ja sam ponosan na moje momke, ponosan na to kako su odigrali danas...

Objavljeno:

Trener fudbalera Mačve Dragan Aničić je, posle poraza od Partizana, rekao da za njegovu i ostale ekipe u Super ligi Srbije ne važe ista pravila.

- Ne važe ista pravila za nas i za druge, četiri ili pet puta nam se ponavlja isto. Mi nemamo isti tretman i tako teško možemo da pobedimo. Nismo uspeli da iskoristimo sve šanse, ali preznojili smo Partizan - rekao je Aničić novinarima u Šapcu.

LEPŠI DAN NIJE MOGAO DA NAM SVANE! ON je novi selektor Srbije?! Otvarajte pivo, konačno imamo razlog za slavlje! (VIDEO)

Fudbaleri Mačve izgubili su danas na svom terenu od Partizana sa 1:3 u utakmici 16. kola Super lige Srbije.

Mačva je povela u 37. minutu golom Mladena Lazarevića, ali su crno-beli u drugom poluvremenu preokrenuli rezultat. Izjednačio je Leandre Tavamba u 54, na 2:1 je povisio Saša Ilić golom iz jedanaesterca u 86. minutu, a pobedu Partizana potvrdio je Đorđe Jovanović u 89. minutu.

- Rezultat apsolutno ne govori ništa. Ja sam ponosan na moje momke, ponosan na to kako su odigrali danas. Mislim da smo u većem delu, i po šansama, bili bolji zaslužili mnogo bolji rezultat, ali tako je to u Srbiji. Neke stvari koje nemaju veze sa fudbalom odlučuju i mi protiv toga jednostavno ne možemo. Ja samo mogu da ponovim da sam ponosan kako smo igrali i na način na koji su igrači izneli neke moje ideje na teren. Ja sam i igračima rekao da treba da se osećaju kao da su pobedili - rekao je Aničić za Arenu sport.

Mačva je na 11. mestu na tabeli sa 16 bodova, a u narednom kolu gostuje Zemunu.

Tuča u Šapcu! Vladimir Stojković poludeo i zaleteo se na Gavrića! (VIDEO)

BONUS VIDEO: Stojković i Ožegović poveli navijanje Grobara posle pobede nad Skenderbegom

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.