TAKO JE TO U SRPSKOM FUDBALU! Jedan igrač Partizana vredi više od celog tima i stadiona Mačve! (VIDEO)
Foto: Espreso

PRESMEŠNO

TAKO JE TO U SRPSKOM FUDBALU! Jedan igrač Partizana vredi više od celog tima i stadiona Mačve! (VIDEO)

Da budemo potpuno iskreni, ovo je stvarno frapantan podatak, čak i za nas...

Objavljeno:

Obrnut je jedan krug u Superligi, na redu je drugi. Mačva u Šapcu dočekuje Partizan, koji ju je u prvom meču sezone u Humskoj pobedio sa 6:1.

KOKEZA JE ZREO ZA PSIHIJATRIJU! Legenda eks-Ju fudbala: To je da se prekrstiš nekoliko puta, neko s tri prsta, neko celom rukom! (FOTO)

Interesovanje je veliko, očekuju se pune tribine i dobra fudbalska predstava, a trener Mačve Dragan Aničić je na zanimljiv način uporedio odnos dva tima.

foto: Fonet

- Suvišno je isticati da crno-belima pripada uloga favorita po svim kriterijumima, a posebno po tome što kolega Đukić na raspolaganju ima veliki broj veoma kvalitetnih pojedinaca. Nije tajna da na tržištu jedan njihov igrač vredi više nego naš ceo tim, plus stadion! O njihovoj snazi govori i činjenica da čak i kada ne igraju u optimalnoj formi i ne pružaju željene igre kao protiv Zemuna ili Borca, relativno lako dolaze do pobede - istakao je Aničić, a preneo Žurnal.

LEPŠI DAN NIJE MOGAO DA NAM SVANE! ON je novi selektor Srbije?! Otvarajte pivo, konačno imamo razlog za slavlje! (VIDEO)

Videćemo hoće li to biti dovoljno Partizanu da upiše novu pobedu.

BONUS VIDEO: Stojković i Ožegović poveli navijanje Grobara posle pobede nad Skenderbegom

(Espreso.co.rs/Žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.