LEPŠI DAN NIJE MOGAO DA NAM SVANE! ON je novi selektor Srbije?! Otvarajte pivo, konačno imamo razlog za slavlje! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

IDEMOOOOOOO

LEPŠI DAN NIJE MOGAO DA NAM SVANE! ON je novi selektor Srbije?! Otvarajte pivo, konačno imamo razlog za slavlje! (VIDEO)

Ljudi, da li sanjamo ili će FSS konačno da nas učini srećnim ljudima?

Objavljeno: 10:32h

TO SU SVI ČEKALI!!! Još uvek nije zvanično, ali uskoro bi moglo da bude!

Veljko Paunović je novi selektor Srbije!

KOKEZA JE ZREO ZA PSIHIJATRIJU! Legenda eks-Ju fudbala: To je da se prekrstiš nekoliko puta, neko s tri prsta, neko celom rukom! (FOTO)

Za sada je to želja predsednika FSS Slaviše Kokeze, ali i većeg dela navijača naše fudbalske reprezentacije. Mladi, 40-godišnji stručnjak je juče (polu)tajno doputovao iz Čikaga u Beograd i započeo pregovore sa čelnicima Fudbalskog saveza Srbije o preuzimanju A tima koji je pre nepunih mesec dana izborio direktan plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji sledećeg juna.

foto: AP/ Mike Dinovo

U FSS su odmah po rastanku sa Muslinom kontaktirati Paunovića koji je 20.juna 2015.godine postao prvak sveta sa omladinskom reprezentacijom Srbije na Novom Zelandu.

KAKAV PODVIG, PAO JE I IZNER! Filip Krajinović u finalu Pariza! (FOTO) (VIDEO)

Razgovori sa FSS su u početnoj fazi i sada je samo pitanje dobre volje Paunovića, pregovaračkih sposobnosti Slaviše Kokeze i stava ljudi u Čikago Fajeru, da li će se poklopiti svi detalji koji bi značili da reprezentacija dobila jednog od najmlađih selektora u svojoj istoriji.

PA, OVO JE KOMEDIJA! Sudija svirao kraj meča u trenutku kada je lopta ulazila u gol! (VIDEO)

BONUS VIDEO: Stojković i Ožegović poveli navijanje Grobara posle pobede nad Skenderbegom

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.