ZAVESA JE SPUŠTENA, IDE NA ODMOR! Fudbalski savez Srbije kreće u ofanzivu na Piksija! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

PREDAH

ZAVESA JE SPUŠTENA, IDE NA ODMOR! Fudbalski savez Srbije kreće u ofanzivu na Piksija! (FOTO) (VIDEO)

Slavoljub Muslin je otpušten, a Piksi je jedan od kandidata...

Objavljeno:

Kraj sezone u Kini i sedma uzastopna titula za Gvangžu Evergrande! Ekipa koju sa klupe predvodi brazilski stručnjak Luis Felipe Skolari bila je dominantna i tokom ove sezone, a na samom kraju upisala je dva poraza od Tjanđin Tede i Hebeja i tako propustila šansu da napravi i veću razliku u odnosu na Šangaj SIPG, na kraju je svega 6 bodova ispred tima koji vodi Andre Vilas-Boas.

GOTOVO! Mile Svilar je odlučio za koju reprezentaciju će igrati! (FOTO)

Možete li da zamislite ovo u srpskom fudbalu? Seltik oborio rekord ostavši neporažen na čak 63 uzastopne utakmice! (VIDEO)

Gvangžu R&F koju sa klupe predvodi Dragan Stojković Piksi slavila je protiv Čongkinga 2:0 i tako se na kraju domogla petog mesta na tabeli, iza Hebeja i Tjanđin Kvanđana.

Piksijeva ekipa imala je i najboljeg strelca lige, izraelskog napadača Erona Zahavija, koji je ove sezone postigao čak 27 golova i neće biti iznenađenje ukoliko od naredne bude nastupao za neki od timova iz vrha, a ne bi bilo iznenađenje i da se vrati u Evropu. Ovo je bila druga Piksijeva sezona u Kini i sa Guangdžouom ima ugovor do 2020. godine, ali se sve glasnije priča o tome da bi upravo on mogao da bude novi selektor Srbije. Slavoljub Muslin je otpušten, a Piksi je jedan od kandidata...

BONUS VIDEO: Policajac udario šamar navijaču Partizana

(Espreso.co.rs/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.