ŠTA TO IMA DA KAŽE? Oglasio se selektor reprezentacije Srbije! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

počinje

ŠTA TO IMA DA KAŽE? Oglasio se selektor reprezentacije Srbije! (FOTO)

Reprezentacija Srbije odlazi na azijsku turneju u utorak, tri dana uoči utakmice protiv Kine u Gvangdžou i 14. novembra protiv Južne Koreje u Busanu

Objavljeno: 19:19h

Fudbaleri Srbije će se u ponedeljak od 15.30 okupiti u Staroj Pazovi pred prijateljske mečeve protiv Kine (10. novembar) i Južne Koreje (četiri dana kasnije), koji će poslužiti kao priprema za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Nacionalni tim će voditi Mladen Krstajić, koji će obavljati funkciju vršioca dužnosti selektora "orlova".

POTVRĐENO! Partizan je UŠAO U PREGOVORE sa njim! U januaru pada potpis koji će zadovoljiti sve Grobare! (FOTO)

- Kao i uvek, idemo da ostvarimo pozitivan rezultat. Momci će sigurno biti umorni kako od igranja u klubovima, tako i od napornog puta. Moramo se potruditi da atmosfera bude na vrhunskom nivou i da igrači budu što odmorniji za svaki meč. Nema mnogo vremena za pripremu, a protivnici kao što su Kina i naročito Južna Koreja zaslužuju veliki respekt - rekao je Krstajić.

VELEOBRT! Delije će biti u EKSTAZI! Iako je najavio da odlazi, jedan od najboljih igrača Zvezde ipak ostaje na Marakani!? (FOTO)

On se zahvalio predsedniku Fudbalskog saveza Srbije Slaviši Kokezi i sportskom direktoru Goranu Bunjevčeviću na ukazanoj šansi.

foto: Dado Đilas

- Oni su me pozvali da budem deo stručnog štaba i u maju prošle godine, a evo i sada su imali ključnu ulogu u tome da trenutno budem na ovom mestu. Proveo sam više od godinu dana u radu sa ovim momcima, koji su odlični igrači i ljudi. Imali smo dobru saradnju za koju verujem da može da bude još bolja.

Njega su posebno obradovali rezultati Partizana i Crvene zvezde u Ligi Evrope.

- Za dobrobit srpskog fudbala radujem se uspesima Crvene zvezde i Partizana. Plasman u naredni krug bio bi zaista veliki uspeh - zaključio je bivši fudbaler i funkcioner Partizana.

Reprezentacija Srbije odlazi na azijsku turneju u utorak, tri dana uoči utakmice protiv Kine u Gvangdžou i 14. novembra protiv Južne Koreje u Busanu.

BONUS VIDEO: Dino Rađa za Espreso

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.