Muslin odgovorio Kežmanu na teške optužbe! Ovo je tek prva bitka u ratu koji sledi! (FOTO)
Foto: Marina Lopičić, Dado Đilas

idu na sud

Muslin odgovorio Kežmanu na teške optužbe! Ovo je tek prva bitka u ratu koji sledi! (FOTO)

Menadžer Srbina iz redova Lacija tvrdi da je smenjeni selektor tražio „kombinacije“ kako bi njegov igrač igrao za reprezentaciju Srbije

Objavljeno:

Mateja Kežman, agent Sergeja Milinković-Savića, optužio je bivšeg selektora Slavoljuba Muslina da ga je ucenjivao i tražio novac kako bi njegov štićenik igrao u reprezentaciji.

Nekadašnji reprezentativac koji brine o karijeri fudbalera Lacija oglasio se saopštenjem:

Prosinečki je prvo rekao da ne želi da radi na Balkanu, a sada stiže na pregovore! (FOTO)

- Gospodin Muslin kaže da menadžerski lobi pravi pritisak na njega kako bi se preko reprezentacije Srbije napravila podloga za transfer Sergej Milinković-Savića. Tržišna vrednost fudbalera je relativna kategorija i varira u zavisnosti od velikog broja determinanti. U slučaju Milinković-Savića cena je utvrđena na osnovu procena merodavnih analitičkih agencija i na osnovu iznosa ponuda koje su pristizale na adresu Lacija.

Kežman je potom podsetio na „repove“ koji prate Muslinovu karijeru:

„Selektorove ponude za ‚saradnju‘ preko trećih lica sa indignacijom sam odbio, jer u takve kombinacije nisam ulazio, niti imam nameru da ikad ulazim.

POTVRĐENO! Partizan je UŠAO U PREGOVORE sa njim! U januaru pada potpis koji će zadovoljiti sve Grobare! (FOTO)

Očigledno gospodin Muslin zna za drugačije relacije u odnosima s fudbalerima i njihovim menadžerskim agencijama, jer se tokom svoje trenerske karijere suočio s optužbama od strane sopstvenih igrača u klubovima koje je vodio za ‚participaciju‘ u njihovim ugovorima i transferima (Oleg Samsonov, Georgi Pejev i ostali). Pretpostavljam da sam i taj njihov javni nastup organizovao ja?“

foto: Marina Lopičić, Dado Đilas

VELEOBRT! Delije će biti u EKSTAZI! Iako je najavio da odlazi, jedan od najboljih igrača Zvezde ipak ostaje na Marakani!? (FOTO)

Kurir je stupio u kontakt sa Slavoljubom Muslinom i dobio njegovo mišljenje u vezi sa saopštenjem koje je medijima poslao Mateja Kežman.

- Nemam šta da kažem na sve to što je napisano. Mogu samo da poručim - videćemo se na sudu! Tamo će imati priliku da sve svoje tvrdnje koje je izneo u javnost i dokaže. Ja sam u svojim intervjuima iznosio činjenice, a on samo nagađanja - bio je kratak Slavoljub Muslin.

Mateja Kežman upitao je javno Slavoljuba Muslina:

- Ukoliko je sve vreme bio pod pritiskom, zašto ranije nije obrazložio svoju poziciju prema poslodavcu (FSS) i ukazao na izvore pritiska, nego sada preko mog imena pravi izlaznu strategiju u nameri da zakamuflira svoja činjenja?

BONUS VIDEO: Dino Rađa za Espreso

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.